«Όσκαρ» πονηριάς: Σκυλίτσα προσποιείται ότι είναι αδέσποτη για να την… ταΐζουν
Μία σκυλίτσα στην Οκλαχόμα, που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα μπέργκερ,προσποιούνταν πως είναι αδέσποτη για να τής δίνουν φαγητό οι υπάλληλοι και οι πελάτες γνωστής αλυσίδας εστιατορίων.
Η ιδιοκτήτρια της «Πριγκίπισσας», όπως ονομάζεται το ζώο, αποφάσισε να αποκαλύψει την… απάτη, όντας πλέον απηυδησμένη από το ότι το έσκαγε συνεχώς από το σπίτι τα βράδια για να πηγαίνει να φάει.
Συγκεκριμένα, η Μπέτσι Ρέγιες δηλώνει απεγνωσμένη από τη συμπεριφορά της «Πριγκίπισσας», που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα για να πάρει δωρεάν φαγητό.
Μάλιστα, η Ρέγιες ανήρτησε φωτογραφία της σκυλίτσας στο Facebook, επιχειρώντας να την ντροπιάσει δημόσια.
Από την 22α Οκτωβρίου που αναρτήθηκε, η φωτογραφία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και η Ρέγιες, παρότι έξαλλη με το κατοικίδιό της, έχει αναρτήσει και δύο βίντεο, τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο καλή ηθοποιός είναι η «Πριγκίπισσα».
Σαμοθράκη: 15χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι στη Γριά Βάθρα - Κάλεσε η ίδια το 112
17:42
Μήνυμα 112 για πυρκαγιά στην Κρήνη της Λάρισας - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
17:33
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα για την αργία του Δεκαπενταύγουστου
17:29
Πυκνώνει το μυστήριο με τον Χαμενεΐ: Ο Πεζεσκιάν τον συνάντησε χωρίς να τον δει, μόνο τον άκουγε
17:20