Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα 12χρονο κορίτσι, είναι ο απολογισμός συμπλοκής που σημειώθηκε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα, το βράδυ της Πέμπτης.
Όλα ξεκίνησαν με έναν καυγά ανάμεσα σε έναν 18χρονο και τον 21χρονο δράστη, σύμφωνα με τις Αρχές. Όπως αναφέρει το CNNi, η αιτία του διαπληκτισμού δεν είναι γνωστή προς το παρόν, ενώ πιστεύουν πως ο 18χρονος ήταν άοπλος.
Ο 21χρονος πυροβόλησε τον νεαρό στο στήθος και έπειτα προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου να τον πυροβολήσει θανάσιμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει γίνει γνωστό από ποιον δέχθηκε τα πυρά το ανήλικο κορίτσι.
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο. Το κορίτσι υπεβλήθη σε επέμβαση και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Όσον αφορά τον 18χρονο, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση παρά μόνο πως όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Neuville με Hyundai i20 N Rally1 στην κορυφή
22:08
Νετανιάχου για συμφωνία με το Λίβανο: Το Ισραήλ παραμένει στην ουδέτερη ζώνη στο νότο
21:59
Οπαδικά τα κίνητρα της δολοφονίας 15χρονου στην Καλλιθέα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
21:50
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Οριστικά αποτελέσματα για 450 θέσεις ΔΕ σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
21:41