Βραζιλία: Πέντε νεκροί από επίθεση ενόπλου σε εκκλησία κατά τη διάρκεια λειτουργίας
Συναγερμός σήμανε στο Σαό Πάολο της Βραζιλίας μετά από εισβολή ενόπλου στον καθεδρικό ναό Campinas, κατά τη διάρκεια λειτουργίας. Ο δράστης άνοιξε πυρ κατά των πιστών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν τρεις ακόμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης ο ένοπλος στη συνέχεια ανέβηκε στην Αγία Τράπεζα, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Παράλληλα, τέσσερις ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν σοβαρά από τα πυρά του δράστη και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καμπίνας, μια βιομηχανική πόλη 100χλμ βορειοδυτικά του Σάο Πάολο.
«Ήταν τρομακτικό», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Αλεξάντερ Μορέας στο τηλεοπτικό δίκτυο GloboNews.
Λίγο αργότερα, η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, ο ένοπλος εισήλθε στον καθεδρικό ναό κρατώντας ένα περίστροφο 38 χιλιοστών και αφού πυροβόλησε κατά των πιστών, αυτοκτόνησε μπροστά από την Αγία Τράπεζα.
Θάνατοι βρεφών στη Σιβηρία: Υπό κράτηση τέθηκαν οι επικεφαλής γιατροί του μαιευτηρίου
10:46
Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη – «Προδότες»
10:37
Ήρθε το τέλος για το άλλοτε «μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου» - Έγινε γαλάζιο και «σβήνει»
10:27
Μόνο ο Τραμπ μπορεί να σταματήσει τον Πούτιν λέει ο Πολωνός πρόεδρος Ναβρότσκι
10:23