ΚΟΣΜΟΣ

Τροχονόμοι μοιράζουν χρήματα αντί για κλήσεις!

Τροχονόμοι μοιράζουν χρήματα αντί για κλήσεις!
pixabay

Έκπληκτη έμεινε μια οδηγός στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν τη σταμάτησε ένας τροχονόμος στο δρόμο και αντί να της κόψει κλήση για παράβαση, της πρόσφερε ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων!

Όπως καταγράφηκε σε βιντεάκι που ανέβηκε στα social media, η αστυνομικός πλησίασε την οδηγό και της είπε ότι η πινακίδα της είχε λήξει εδώ και δύο εβδομάδες, και όπως ήταν φυσικό, εκείνη φοβήθηκε για τα χειρότερα. Τελικά, η αστυνόμος τη ρώτησε εάν έχει προετοιμαστεί για τις γιορτές και της πρόσφερε το χαρτονόμισμα, ενώ εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

Η συγκεκριμένη οδηγός δεν ήταν η μοναδική τυχερή, αφού το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Ocala έχει μπει για τα καλά σε γιορτινό κλίμα, και προσπαθεί να το μεταφέρει και στους κατοίκους της πόλης. Με ποιο τρόπο; Μοιράζοντας χρήματα σε ανυποψίαστους περαστικούς.

Πρόκειται για την εκστρατεία τους “Secret Santa”, την οποία η τοπική αστυνομία διεξάγει για δεύτερη συνεχή χρονιά κατά τις ημέρες των εορτών, σταματώντας τυχαία περαστικούς που έμοιαζαν να έχουν ανάγκη, σε διάφορα σημεία της πόλης και δίνοντας τους χαρτονομίσματα των 100 ή 200 δολαρίων.

Συνολικά η αστυνομία μοίρασε στους διάφορους τυχερούς το ποσό των 5.200 δολαρίων, τα οποία είχαν συγκεντρώσει από ανώνυμους δωρητές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ