ΚΟΣΜΟΣ

Πώς μια αράχνη έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές στην Αυστραλία

Πώς μια αράχνη έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές στην Αυστραλία
EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σε  συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στο Περθ της Αυστραλίας, οι οποίες κλήθηκαν να μεταβούν σε ένα περίεργο, όπως τελικά αποδείχτηκε, περιστατικό.

Σύμφωνα με την Guardian, ένας άνδρας περνούσε τυχαία έξω από ένα σπίτι σε προάστιο της πόλης, όταν ξαφνικά άκουσε από μέσα ένα αγοράκι να ουρλιάζει, ενώ την ίδια ώρα μια αντρική φωνή ούρλιαζε επανειλημμένα «γιατί δεν πεθαίνεις;».

Ανήσυχος ο περαστικός κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο με αρκετά ισχυρή δύναμη, έτοιμη να επέμβει για να σώσει το παιδί που θεωρούσαν ότι κινδύνευε. Όπως τελικά αποδείχτηκε, όμως, ο άντρας που ακουγόταν, προσπαθούσε απλά να σκοτώσει μια… αράχνη.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν την όλη κινητοποίηση για το έκτακτο περιστατικό, αναφέροντας ότι ο άνδρας έχει πολύ μεγάλη φοβία για τις αράχνες και τα έχασε όταν είδε το αθρόποδο μέσα στο σπίτι. Έτσι, έβαλε τις φωνές προσπαθώντας να το εξοντώσει. Οι ίδιοι επιβεβαίωσαν ακόμα ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, εκτός από αυτόν - που τελικά αποδείχθηκε και θανάσιμος - της αράχνης.

Σχετικά με τον άνδρα που ειδοποίησε τις Αρχές, σημείωσαν ότι δεν ήξερε κανέναν από εκείνους που διέμεναν στο σπίτι, αλλά τους είχε δει απλά μερικές φορές να περπατάνε στο δρόμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ