ΚΟΣΜΟΣ

Αεροπορική εταιρεία μοίρασε κατά λάθος εισιτήρια με 95% έκπτωση!

Αεροπορική εταιρεία μοίρασε κατά λάθος εισιτήρια με 95% έκπτωση!
pixabay

Σίγουρα το ταξίδι στην «πρώτη θέση», είναι ένα όνειρο που έχουν πολλοί, ωστόσο το κόστος αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα. Ένα λάθος, ωστόσο, της Cathay Pacific την Πρωτοχρονιά, έκανε πραγματικότητα αυτό το όνειρο πολλών επιβατών.

Συνήθως η πτήση από το Βιετνάμ σε πόλεις της Βόρειας Αμερικής στην πρώτη θέση ή την business class, κοστίζει αρκετές χιλιάδες δολάρια. Αλλά η αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ υπέπεσε σε ένα λάθος, το οποίο της κόστισε ακριβά: έβγαλε τα εισιτήρια αυτά σε προσφορά έως και 95%, με αποτέλεσμα ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής να κοστίζει μόλις 675 δολάρια.

Τα νέα διαδόθηκαν με την ταχύτητα του φωτός στο διαδίκτυο και όπως ήταν φυσικό, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν αυτή την προνομιακή τιμή, κλείνοντας αμέσως εισιτήρια.

Ενδεικτικά, το ταξιδιωτικό blog One Mile at a Time, κάνοντας λόγο για αυτήν την απίστευτα τρελά χαμηλή προσφορά, συνέκρινε ένα εισιτήριο business class για την πτήση από το αεροδρόμιο Da Nang του Βιετνάμ στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, το οποίο κόστισε μόλις 675 δολάρια τη μία ημέρα και την αμέσως επόμενη κόστιζε έως και 16.000 δολάρια!

Παρότι επρόκειτο για λάθος, η εταιρεία μέσω του twitter ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω την... έκπληξη από τους τυχερούς.

«Καλό 2019 σε όλους και σε όσους αγόρασαν την καλή – την πολύ καλή 'ειδική έκπληξή' μας την Πρωτοχρονιά, ναι - κάναμε λάθος, αλλά ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο αεροπλάνο με το εισιτήριό σας. Ελπίζουμε αυτό να κάνει το 2019 ξεχωριστό και για εσάς», έγραψε η εταιρεία χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ