ΚΟΣΜΟΣ

Επιχείρησε να ληστέψει αθλήτρια MMA και το... μετάνιωσε πικρά

Επιχείρησε να ληστέψει αθλήτρια MMA και το... μετάνιωσε πικρά
Instagram/danawhite

Η επίθεση σε μία αθλήτρια πολεμικών τεχνών δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, όπως έμαθε με τον πιο άσχημο τρόπο ένας ληστής στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Polyana Viana περίμενε ένα ταξί έξω από το σπίτι της, όταν την πλησίασε ένας άντρας. «Με ρώτησε τι ώρα είναι, του την είπα και κατάλαβα ότι δεν θα έφευγε», είπε η 26χρονη αθλήτρια στο MMAJunkie.

«Και τότε μου είπε: ‘’Δώσε μου το κινητό σου. Μην αντιδράσεις γιατί είμαι οπλισμένος’’. Στη συνέχεια έβαλε το χέρι του πάνω από ένα ‘’πιστόλι’’», σημείωσε η ίδια, τονίζοντας πως κατάλαβε ότι το όπλο ήταν ψεύτικο και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

«Του έριξα δύο μπουνιές και μία κλωτσιά. Έπεσε, τον έπιασα και του έκανα κεφαλοκλείδωμα», σημείωσε η νεαρή.

Η αθλήτρια του ΜΜΑ κράτησε ακίνητο τον επίδοξο ληστή μέχρι να έρθει η αστυνομία και τον συλλάβει. Αποδείχθηκε πως το όπλο του ήταν απλά ένα χαρτόνι.

https://www.instagram.com/p/BfmgpJiHgse

Η αστυνομία του Ρίο, σε επικοινωνία με το CNNi, επιβεβαίωσε πως έγινε μία σύλληψη στην περιοχή, όμως, δεν θέλησε να δώσει τα στοιχεία του επίδοξου ληστή.

«Πολίτες είχαν ακινητοποιήσει έναν εγκληματία ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει ένα πρόσωπο στην περιοχή», σημειώνεται σε ανακοίνωση των Αρχών, που συμπληρώνει πως «κατασχέθηκε ένα ψεύτικο όπλο».

https://www.instagram.com/p/Bk-6c_BHy0J

Ο πρόεδρος του UFC, Dana White, ανήρτησε μία φωτογραφία στο Instagram με την κατάσταση του δράστη μετά την συνάντησή του με την 26χρονη.

«Στα αριστερά είναι η Polyana Viana, μία από τις αθλήτριες του UFC, και στα δεξιά ένας άντρας που επιχείρησε να τη ληστέψει».

https://www.instagram.com/p/BsUUc_hn2hS

Ο δράστης εμφανίζεται σε άσχημη κατάσταση και όπως είπε η αθλήτρια χρειάστηκε ιατρική φροντίδα πριν τη σύλληψή του.

Η Viana, από την άλλη, νιώθει μία χαρά μετά το περιστατικό.

Polyana Viana: Why you should never pick on a UFC fighter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ