ΚΟΣΜΟΣ

Οικογένεια της φρίκης στην Τουρκία: 10 χρόνια βιασμοί, αιμομιξίες, δολοφονίες και απαγωγές

Οικογένεια της φρίκης στην Τουρκία: 10 χρόνια βιασμοί, αιμομιξίες, δολοφονίες και απαγωγές
YouTube/Türkiye'nin En İğrenç Ailesi ; Palu Ailesi'nin Esrarengiz Yaşamı

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για μία οικογένεια στην Τουρκία που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη μελών της σε ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Οι Αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι της οικογένειας Παλού στην επαρχία Κοτζαέλι, την ίδια ώρα που αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες στον Τουνσέρ Ουσταέλ (της ίδιας οικογένειας), στο στούντιο της εκπομπής της Μούγκε Ανλι, στο ιδιωτικό κανάλι ATV.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, τα μέλη της οικογένειας που συνελήφθησαν στην οικία κατηγορούνται για δολοφονίες, απαγωγές, παιδοφιλία και βασανισμούς.

Από τα στοιχεία που έχουν έρθει στην επιφάνεια ως τώρα φαίνεται πως ο Ουσταέλ παντρεύτηκε μία από τις κόρες της οικογένειας Παλού πριν από 10 χρόνια και κατάφερε να προσηλυτίσει αρκετά από τα μέλη της στην προσωπική, ισλαμική αίρεσή του.

Στη συνέχεια, τους ανάγκασε να δολοφονήσουν τρία συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ ο ίδιος βίαζε συστηματικά τέσσερα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και τα δικά του.

Ένα εκ των παιδιών κατάφερε να ξεφύγει και πήγε στην αστυνομία, αλλά επεστράφη στην οικογένεια επειδή όλα της τα μέλη διαβεβαίωσαν πως ο μικρός δεν γνώριζε τι έλεγε καθώς «είχε πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους».

Ο Ουσταέλ εκτός από τους βιασμούς και τα βασανιστήρια, άφησε την αδελφή της συζύγου του να πεθάνει από την πείνα, ενώ βίαζε την εξάχρονη κόρη της λίγο πριν τη δηλητηριάσει.

Μέσα στα 10 χρόνια που δρούσε, καταδικάστηκε μόλις μία φορά και αυτή για κλοπή περιουσίας συγγενούς του...

Οι κατηγορίες για βιασμούς και δολοφονίες αποσύρθηκαν, καθώς τέσσερις από τους συγγενείς του αρνήθηκαν να καταθέσουν.

Η σκοτεινή υπόθεση έγινε γνωστή το Δεκέμβριο, όταν δύο από τα μέλη της οικογένειας εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Μούγκε Άνλι. Επί δύο εβδομάδες που διήρκησαν τα επεισόδια με την οικογένεια, ο Ουσταέλ, που είχε το ρόλο του κεντρικού καλεσμένου, αρνούνταν τις κατηγορίες κι έλεγε ψέματα.

Ωστόσο, οι Αρχές ανέλαβαν δράση την Τετάρτη και προχώρησαν σε συλλήψεις.

Τρία μέλη της οικογένειας Παλού νοσηλεύονται σε ψυχιατρεία μετά τα βασανιστήρια τόσων χρόνων, ενώ όσον αφορά στον Ουσταέλ, σύμφωνα με ειδικούς, πάσχει από κάποια «ψυχωτική διαταραχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ