ΚΟΣΜΟΣ

Μια καρδιά για τον μικρό Κάρτερ

Μια καρδιά για τον μικρό Κάρτερ
Facebook

Ένα μωρό τριών εβδομάδων από τη Βρετανία, χρειάζεται απεγνωσμένα μια νέα καρδιά με τους γιατρούς να φοβούνται πως εάν δεν υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, δεν έχει πολύ χρόνο ζωής.

Ο μικρός Κάρτερ Κούκσον έχει υποστεί τρεις φορές ανακοπή καρδιάς και είναι συνδεδεμένος σε μηχάνημα υποστήριξης, με τους γονείς του να έχουν ξεκινήσει διαδικτυακή καμπάνια για να βρουν άμεσα δωρητή για το νεογέννητο.

Η Σάρα και ο Κρις Κούκσον δυσκολεύτηκαν πολύ να κάνουν παιδιά. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, προσπαθούσαν εδώ και 5 χρόνια να κάνουν παιδί καθώς ο πρώτος τους γιος, Τσάρλι, πέθανε στην ηλικία των δύο ετών.

«Οι φόβοι μας να μην γυρίσουμε σπίτι με τον Κάρτερ γίνονται πραγματικότητα. Έχουμε λίγες ώρες, μια μέρα ίσως δύο μέρες» λέει ο πατέρας του βρέφους.

Σε ανακοίνωσή τους, η 44χρονη μητέρα τονίζει πως «έχουμε χάσει ήδη ένα γιο και εάν δεν βρούμε άμεσα δότη πολύ πιθανόν να χάσουμε και το δεύτερο υπέροχο αγοράκι μας. Είναι η χειρότερη εμπειρία που μπορεί να φανταστεί κανείς».

Οι γονείς του νεογέννητου ελπίζουν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι θα βρεθεί μια νέα καρδιά για τον μικρό.

Οι ίδιοι, αφότου έχασαν το πρώτο τους παιδί ξεκίνησαν μια εκστρατεία για την υποστήριξη οικογενειών που τα παιδιά τους πάσχουν από ανίατες ασθένειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ