Τραγωδία στο σταθμό του Κερτς: Τουλάχιστον 10 νεκροί από την πυρκαγιά στα δύο πλοία
Τα πληρώματα διάσωσης που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος στα στενά του Κέρτς κοντά στην Κριμαία, ανέσυραν από τη θάλασσα τουλάχιστον 10 νεκρούς και διέσωσαν άλλους 14, μεταδίδει το Russia Today. Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών των πληρωμάτων των δύο πλοίων, με σημαία Τανζανίας, συνεχίζονται.
Στο ένα πλοίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε έκρηξη, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού οργανισμού ναυσιπλοΐας Rosmorrechflot.
Αρχικά ανακοινώθηκε ότι «σημειώθηκε έκρηξη στο ένα πλοίο. Στη συνέχεια η φωτιά μεταδόθηκε στο δεύτερο».
Tο πλήρωμα του ενός πλοίου (Kandi) αποτελείται από 17 άτομα, εκ των οποίων οι εννέα είναι Τούρκοι και οι οκτώ Ινδοί.
Το πλήρωμα του δεύτερου πλοίου (Maestro) αποτελείται από 14 άτομα, εκ των οποίων οι επτά είναι Τούρκοι και οι επτά Ινδοί.
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν 10 πλοία.
Νωρίτερα, ο διευθυντής των "Θαλασσίων λιμένων της Κριμαίας" Αλεξέι Βολκόφ δήλωσε ότι το συμβάν δεν επηρεάζει την ναυσιπλοΐα στενά του Κέρτς και το κανάλι Ενικάλσκι.
Ικαρία: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο
19:21
Τροχαίο στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Σε σοβαρή κατάσταση οδηγός μηχανής
19:09
Τραμπ για τον δράστη της ένοπλης επίθεσης: Είχε γράψει ένα «πολύ αντιχριστιανικό» μανιφέστο
18:57
Ισραήλ: Koινή εκλογική κάθοδο αποφάσισαν o Ναφτάλι Μπένετ και ο Γιαΐρ Λαπίντ
18:45