ΚΟΣΜΟΣ

Μεθυσμένος παππούς πέταξε το μωρό της κόρης του στο φούρνο και το έκαψε ζωντανό

Μεθυσμένος παππούς πέταξε το μωρό της κόρης του στο φούρνο και το έκαψε ζωντανό

Το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό, κάνει μια ανείπωτη τραγωδία που είδε το φως της δημοσιότητας από ένα απομακρυσμένο χωριό του Καυκάσου στην παγωμένη Ρωσία.

Και πώς όχι όταν υγιής ανθρώπινος νους αδυνατεί να συλλάβει ότι ένα βρέφος μόλις 11 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο μεθυσμένος παππούς του το πέταξε στο φούρνο.

Η Βικτόρια Σεγκαλάκοφ είχε αφήσει το γιο της Μαξίμ στους γονείς της, προκειμένου να πάει στη δουλειά της. Ούτε που φανταζόταν ωστόσο ότι επιστρέφοντας θα τον έβρισκε καμένο στον πέτρινο φούρνο του σπιτιού όπου τον είχε πετάξει ο μεθυσμένος πατέρας της.

fournos

Σύμφωνα με τους γείτονες ο 47χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας και «κάποια στιγμή άρχισε να ουρλιάζει».

«Ακούσαμε ότι έριξε το μωρό στο φούρνο που εκείνη την ώρα έκαιγαν τα ξύλα», ανέφερε ο Εβγκένι Μποργκογιάκοφ στη ρωσική τηλεόραση.

Η αστυνομία συνέλαβε τόσο τον παππού, όσο και την 42χρονη σύζυγό του, επειδή δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει αυτό το φρικιαστικό έγκλημα.

mwro

Από την πλευρά της, η χαροκαμένη μάνα έγραψε στο Facebook, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας: «Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου γιε. Ο πόνος δεν σταματάει ούτε λεπτό. Πώς θα το αντιμετωπίσω αυτό αν δεν είσαι μαζί μου. Δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω. Μόνο η φωτογραφία είναι εδώ. Την κοιτάζω και μου χαμογελάς. Μου λείπεις πολύ αγαπημένε μου γιε. Σε παρακαλώ έλα να με δεις μόνο για ένα δευτερόλεπτο. Έλα να μας δεις στα όνειρά μου. Ξέρω ότι πλέον τα βλέπεις όλα γιατί πετάς πολύ ψηλά»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ