ΚΟΣΜΟΣ

Σπίτι - «κολαστήριο» στο Τέξας: Άφηναν τα παιδιά τους νηστικά μέσα σε κλουβί για σκύλους

Σπίτι - «κολαστήριο» στο Τέξας: Άφηναν τα παιδιά τους νηστικά μέσα σε κλουβί για σκύλους
ASSOCIATED PRESS

Τέσσερα παιδιά εντοπίστηκαν υποσιτισμένα στην πόλη Ρόουμ του Τέξας. Μάλιστα, δύο από αυτά ήταν κλειδωμένα σε κλουβί για σκύλους

Οι γονείς των παιδιών συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν σοβαρότατες κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Οι δύο 24χρονοι εντοπίστηκαν το πρωί της προηγούμενης Τρίτης, όταν δύο αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας έπειτα από τηλεφώνημα για περιστατικό βίας.

Όταν άνοιξαν την πόρτα του «κολαστήριου» οι αστυνομικοί αντίκρισαν έναν άνδρα γεμάτο γρατσουνιές στο πρόσωπό του, τον Joseph Fabila. Για τον τραυματισμό του -ο οποίος ήταν και ο λόγος που κάποιος τηλεφώνησε στις Αρχές- κατηγορείται η σύζυγός του, Paige Isabow Harkings.

Καθώς ο ένας εκ των δύο αστυνομικών μιλούσε με το ζευγάρι, ο συνεργάτης του ερευνούσε το σπίτι, όπου και εντόπισε τέσσερα παιδιά, ηλικίας πέντε, τεσσάρων, τριών και ενός. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά ήταν κλεισμένα σε κλουβί για σκύλους. Όλα τους, ήταν υποσιτισμένα και σε πολύ άσχημη κατάσταση όσον αφορά την υγιεινή τους.

«Υπήρχε αρκετό φαγητό μέσα στο σπίτι. Όμως ήταν κλειδωμένο σε ντουλάπι, ώστε τα παιδιά να μην έχουν πρόσβαση» δήλωσε αστυνομικός σύμφωνα με το Fox News.

Διαβάστε επίσης:
Πτήση τρόμου στις ΗΠΑ: Αναγκαστική προσγείωση έπειτα από σφοδρές αναταράξεις
Σκόπια: Στους 14 οι νεκροί από την ανατροπή του λεωφορείου
Μυστήριο με το θάνατο ακτιβίστριας: «Δεν ήταν έγκυος, πώς να κάνει άμβλωση;»

Ο Σερίφης της πόλης ανακοίνωσε πως στην κατοικία υπήρχαν στοιχεία που αποκάλυπταν τη χρήση ναρκωτικών.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο, ενώ αναφέρεται πως η Paige είναι μητέρα και των τεσσάρων παιδιών, ενώ ο Joseph μόνο του ενός.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για εξετάσεις, πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την υιοθέτησή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ