Πριν από περίπου 10 ημέρες ένας άνδρας στο Κολοράντο δέχθηκε επίθεση από πούμα ενώ έτρεχε σε δάσος. Και κατάφερε να επιβιώσει σκοτώνοντάς το με τα... γυμνά του χέρια!

Ο 31χρονος Travis Kauffman μίλησε για πρώτη φορά μετά τον «άθλο» του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Στη συνέντευξή του περιέγραψε πώς αντιλήφθηκε αρχικά την παρουσία του άγριου ζώου πίσω του: «Άκουσα το θρόισμα μερικών φύλλων. Σταμάτησα αμέσως και γύρισα να δω τι ήταν. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πάντα αναρωτιόμουν τι θα γινόταν εάν συναντούσα ένα απειλητικό ζώο, όπως μία αρκούδα, έναν αγριόγατο ή ένα κούγκαρ. Αυτήν τη φορά λοιπόν, ήταν ένα κούγκαρ».

Αρχικά ο Kauffman αποφάσισε να αρχίσει να κουνάει τα χέρια του και να φωνάζει. Όμως, το κούγκαρ δεν τρόμαξε, τον πλησίασε και του επιτέθηκε, σύμφωνα με το Fox News.

Το αιλουροειδές δάγκωσε τον 31χρονο στο χέρι του και έπειτα «γαντζώθηκε» στην πλάτη του και άρχισε να τον δαγκώνει σε διάφορα σημεία του σώματός του. Τότε, ξεκίνησε η «πάλη», ενώ σε λίγα λεπτά άρχισαν να κυλιούνται σε μία πλαγιά του δάσους.

«Κατά τη διάρκεια της πτώσης, τα δόντια του δεν έφυγαν στιγμή από τον καρπό μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν τελικά προσγειώθηκαν, το ζώο ήταν ανάσκελα και ο Travis από πάνω του. Έτσι, κατάφερε να ακινητοποιήσει τα πίσω πόδια του κούγκαρ, πήρε μια πέτρα και άρχισε να το χτυπάει στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης:
Σουηδία: Οργή για έξι σκύλους που θα θανατωθούν μετά το τέλος εργαστηριακού πειράματος
Νέο σκάνδαλο συγκλονίζει το Βατικανό: Στο «μικροσκόπιο» των γαλλικών Αρχών αρχιεπίσκοπος
Μυστήριο με σκελετό 13χρονης κοντά σε πυραμίδα 4.600 ετών

Τότε συνειδητοποίησε πως ο αποτελεσματικότερος τρόπος να σκοτώσει το ζώο ήταν να το στραγγαλίσει.

«Έβαλα το δεξί μου πόδι στον λαιμό του. Μετά έριξα πάνω στην τραχεία του όλο μου το βάρος και πέθανε».

Η παραπάνω βγαλμένη από ταινία «μάχη», διήρκησε περίπου 10 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων ο 31χρονος  πίστεψε πως θα πέθαινε αρκετές φορές, σύμφωνα με την εξομολόγησή του.

«Μια από τις σκέψεις που μου περνούσαν από το μυαλό ήταν "τι χάλια τρόπος να πεθάνει κανείς". Αν ερχόντουσαν για παράδειγμα κι άλλα κούγκαρ στο σημείο, θα μπορούσαν να με φάνε ζωντανό. Δεν θα ήθελα να πεθάνω έτσι» εκμυστηρεύτηκε.

Διαβάστε επίσης