ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού του 5μηνου βρέφους στην Κύπρο

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού του 5μηνου βρέφους στην Κύπρο
Pixabay

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με το 5μηνο βρέφος στην Κύπρο, όπου οι πρώτες πληροφορίες έδειχναν πως το μωρό είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό Διευθυντή του Μακάρειου Νοσοκομείου, δρ. Ανδρέας Νεοφύτου, δεν φαίνεται ξεκάθαρα να υπάρχει βιασμός και κακοποίηση στο βρέφος, αλλά ίσως η ρήξη του παρθενικού υμένα να προκλήθηκε από έντονη τριβή και έντονου καθαρισμού στο σημείο.

Στην ίδια γραμμή φαίνεται να βρίσκεται και ο ιατροδικαστής, Μάριος Ματασάκης, ο οποίος δήλωσε πως ο βιασμός σε μία τόσο μικρή ηλικία, θα απέφερε πολύ σοβαρό τραυματισμό του βρέφους, κάτι που δεν φαίνεται να συνέβη.

Τα παραπάνω, έρχονται σε αντίθεση με όσα είπε την Τετάρτη σε τηλεοπτική εκπομπή ο βοηθός Δ/ντης της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Ευθύμιος Τσιβιτανίδης, πως τα ευρήματα καταδεικνύουν βιασμό.

Όπως σημείωσε μάλιστα, το παιδί είχε εξεταστεί τόσο από παιδοχειρούργο όσο και από γυναικολόγο οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία, ενώ ο πατέρας του 5μηνου βρέφους συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση, ωστόσο αρνείται κάθε ανάμειξη με την όλη υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ