ΚΟΣΜΟΣ

Κινέζος πέθανε αφού έπινε μέχρι και μαγειρικό λάδι για 3 μήνες σε live μετάδοση

Κινέζος πέθανε αφού έπινε μέχρι και μαγειρικό λάδι για 3 μήνες σε live μετάδοση

Ένας άντρας από τη βορειοανατολική Κίνα, ο οποίος ευελπιστούσε να γίνει διάσημος στο Διαδίκτυο, άφησε την τελευταία του πνοή αφού επί τρεις μήνες κατανάλωνε, μεταξύ άλλων, υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ αλλά και... μαγειρικού λαδιού.

Ο 29χρονος Τσου έκανε την τελευταία του online εμφάνιση στις 31 Δεκεμβρίου μέσω της πλατφόρμας Liaoliao. Τότε έπινε, σε ζωντανή μετάδοση, αλκοόλ σε σούπερ μάρκετ της επαρχίας Νταλιάν.

«Δεν πέθανε επειδή ήπιε εκείνη την ημέρα, αλλά γιατί το έκανε ακατάπαυστα για τρεις μήνες. Έπινε μπύρες και άλλα πράγματα χωρίς να σταματάει ούτε για μια ημέρα» δήλωσε φίλος του στο South China Morning Post.

Αφού έφυγε από το σούπερμαρκετ, ο 29χρονος μπήκε σε ένα ταξί. Τότε έχασε τις αισθήσεις του, με τον οδηγό να ενημερώνει την αστυνομία για την κατάσταση του επιβάτη. Τον μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά…

Τη «συνήθειά» του αυτή ο Τσου την είχε κάνει επάγγελμα και είχε πολλούς «θαυμαστές». Μάλιστα, πολλές φορές έλεγε στην κάμερα πως δεν άντεχε άλλο, αλλά τον παρακινούσαν να πιει περισσότερο! Για την ενασχόληση του, σύμφωνα με φίλο του, κέρδιζε, καθημερινά, 100 δολάρια.

Μετά την είδηση του θανάτου του, ένας από τους χειριστές των «εικονικών δωματίων» στα οποία γίνονταν οι μεταδόσεις του Τσου δήλωσε ότι νιώθει «μερικώς υπεύθυνος» για το θάνατό του.

Ο λογαριασμός του πάντως δεν υπάρχει πια, ενώ και τα βίντεό του έχουν κατέβει από την πλατφόρμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ