ΚΟΣΜΟΣ

Μιζούρι: Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από υπόθεση αποπλάνησης μαθητή από την καθηγήτριά του

Μιζούρι: Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από υπόθεση αποπλάνησης μαθητή από την καθηγήτριά του
Pixabay

Αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών βρίσκεται η 23χρονη καθηγήτρια Μπέιλι Τέρνερ, η οποία φέρεται να διατηρούσε ανάρμοστη σχέση με μαθητή στο σχολείο όπου εργαζόταν στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η 23χρονη συνελήφθη στις 13 Φεβρουαρίου, με την κατηγορία της σεξουαλικής συνεύρεσης καθηγήτριας με μαθητή.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η δεν της ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου υποδηλώνει, ενδεχομένως, πως ο μαθητής της Γ’ Λυκείου είχε συμπληρώσει τα 18.

Τόσο η δασκάλα όσο και ο μαθητής φέρονται να παραδέχτηκαν ότι είχαν κάνει σεξ τον περασμένο μήνα, στο σπίτι της Τέρνερ στο Σαρκόξι.

Παρότι η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για το πώς ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός ούτε για το πώς ενημερώθηκε η αστυνομία και προχώρησε στη σύλληψη της καθηγήτριας.

Baylee Turner 1568139


Πηγή: JASPER COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Η 23χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη μετά από την καταβολή εγγύησης 10.000 δολαρίων και με περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει ούτε να επικοινωνήσει με άτομο κάτω των 16 ετών για το επόμενο διάστημα.

Η δίκη της έχει οριστεί για τις 6 Μαρτίου και η καθηγήτρια θα μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έως και τεσσάρων ετών.

Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη εβδομάδα το συμβούλιο του Λυκείου όπου εργαζόταν εισηγήθηκε να της αφαιρεθεί για πάντα η άδεια διδασκαλίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ