ΚΟΣΜΟΣ

Βγήκαν για ένα ποτό στο Σάσεξ και βρέθηκαν στη Βαρκελώνη

Βγήκαν για ένα ποτό στο Σάσεξ και βρέθηκαν στη Βαρκελώνη
AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Η βραδινή έξοδος δύο φίλων σε κλαμπ στο Σάσσεξ της Αγγλίας, είχε απροσδόκητη κατάληξη.

Όλα ξεκίνησαν από μια συνηθισμένη βραδινή έξοδο σε μπαρ στο Σάσεξ, ωστόσο η Τάρα και ο καλύτερός της φίλος, Τζακ, κατέληξαν στη Βαρκελώνη.

Οι δύο 19χρονοι φίλοι δεν αρκέστηκαν στο ένα ποτό και καθώς κυλούσε η βραδιά αποφάσισαν να πάνε μέχρι το αεροδρόμιο του Gatwick για ν' αγοράσουν φαγητό. Όταν έφτασαν, ο Τζακ αποφάσισε να κλείσει δύο εισιτήρια για Βαρκελώνη για ένα αξέχαστο ταξίδι στο εξωτερικό.

Η Τάρα, φοιτήτρια ψυχολογίας, ξύπνησε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και δεν θυμόταν ούτε πώς έφτασε στο αεροδρόμιο ούτε πώς βρέθηκε μέσα στο αεροπλάνο.

Οι φίλοι πέρασαν τελικά τέσσερις μέρες στη Βαρκελώνη, με την κοπέλα να φοράει τα ρούχα της βραδινής εξόδου, καθώς δεν είχε καθόλου λεφτά πάνω της.

«Αποφασίσαμε ότι θέλουμε λίγο φαγητό κι έτσι πήγαμε στο αεροδρόμιο επειδή είχε McDonald's. Ήταν 15 λεπτά από το κλαμπ και ήταν το πιο εύκολο μέρος για να αγοράσουμε κάτι να φάμε», είπε ο Τζακ και συνέχισε: «Όσο βλέπαμε όμως τα αεροπλάνα αποφασίσαμε να μπούμε στο Skyscanner. Τότε απλά έκλεισα τα πιο φθηνά εισιτήρια».

«Το τελευταίο πράγμα που θυμόμουν ήταν να μην νιώθω καλά στις τουαλέτες του κλαμπ. Ο Τζακ θυμάται ότι έκλεισε τα εισιτήρια, αλλά δεν θυμάται τίποτε άλλο», παραδέχτηκε η Τάρα. «Όταν ξύπνησα δεν είχα καμία ιδέα πού ήμουν. Όταν καταλάβαμε τι έγινε απλά ξεσπάσαμε στα γέλια», συμπλήρωσε η φοιτήτρια.

«Ελπίζω πάντως να μην γίνει ξανά κάτι ανάλογο!», ευχήθηκε, πάντως, η 19χρονη κοπέλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ