ΚΟΣΜΟΣ

O «Χάτσικο» της Αργεντινής: Περιμένει έξω από το νοσοκομείο το νεκρό αφεντικό του

O «Χάτσικο» της Αργεντινής: Περιμένει έξω από το νοσοκομείο το νεκρό αφεντικό του

Ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου και αποδεικνύεται έμπρακτα -για ακόμη μία φορά- την τελευταία εβδομάδα, σε νοσοκομείο της Αργεντινής.

Έξω από το νοσοκομείο «Πάμπλο Σόρια», στο Σαν Σαλβαδόρ της Αργεντινής, ένα πανέμορφο λαμπραντόρ περιμένει καρτερικά τον ιδιοκτήτη του να επιστρέψει.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι συγγενείς του άνδρα που έφυγε από τη ζωή, ξέχασαν τον σκύλο που έμεινε υπομονετικά στο νοσοκομείο περιμένοντας το αφεντικό του.

Η εικόνα του σκύλου δεν άργησε να γίνει viral και μία φιλοζωική εταιρεία προσπαθεί να βρει νέο σπίτι στον Τότο.

Η Φατίμα Ροντρίγκεζ, μέλος μιας τοπικής οργάνωσης προστασίας των ζώων, δήλωσε ότι ψάχνει το νέο ιδιοκτήτη του Τότο και είπε ότι «ο άνθρωπος που θα τον υιοθετήσει θα πρέπει να τον βάλει μέσα στο σπίτι του» καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ο σκύλος να δραπετεύσει για να επιστρέψει στο νοσοκομείο να περιμένει τον ιδιοκτήτη του.

Ο Τότο είναι πολύ φιλικός με τον κόσμο που στέκεται για να του χαρίσει ένα χάδι. «Ο σκύλος πιστεύει ότι το αφεντικό του κάποια στιγμή θα βγει από το κτίριο», είπε ένας άνδρας που μένει στην περιοχή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ