Λήξη συναγερμού στις Βρυξέλλες μετά από απειλή για βόμβα
Έληξε ο συναγερμός που σήμανε νωρίτερα στις Βρυξέλλες, στην περιοχή γύρω από τη βρετανική πρεσβεία, έπειτα από τηλεφωνική απειλή για βόμβα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ είχαν κλείσει και οι γύρω δρόμοι.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, εκκενώθηκε και ένα κτήριο εταιρείας συνδεόμενης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με περίπου 40 εργαζόμενους που βρίσκεται κοντά στο ευρωκοινοβούλιο.
Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ilse Van de Keere δήλωσε πως άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στην περιοχή. Ωστόσο μετά από έρευνα, δεν βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικών.
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε νωρίτερα πως η απειλή δεν έχει σχέση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρκία: «Να καταθέσουν τα όπλα όλες οι κουρδικές ομάδες και στη Συρία» ζητά ο Γκιουλέρ
23:37
ΕΛΛΑΔΑ
Με καρκίνο διαγνώστηκε ο 35χρονος δήμαρχος του Άη Στράτη: «Πάω να τον πατήσω κάτω και θα γυρίσω» (vid)
23:26
ΣΠΟΡ
Παναθηναϊκός - Μιλάνο 74-87: Νέα ήττα στο ΟΑΚΑ και νέο «καμπανάκι» για τους «πράσινους»
23:15
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ «GRAYMAILING»: Μαδούρο: Πόσο «δεμένη» είναι η υπόθεση στις ΗΠΑ - Οι πιθανότητες απελευθέρωσης ή καταδίκης σε ισόβια
23:05
ΚΟΣΜΟΣ