ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στον αέρα: 34χρονη εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια πτήσης

Τραγωδία στον αέρα: 34χρονη εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια πτήσης
facebook

Ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια έμελλε να είναι το τελευταίο για 34χρονη από την Αυστραλίαη οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην πτήση της επιστροφής.

Η Aleisha Tracy βρέθηκε λιπόθυμη περίπου τρεις ώρες μετά την απογείωση μιας πτήσης 16 ωρών και παρά την άμεση αντίδραση δυο γιατρών, οι οποίοι έκαναν προσπάθεια ανάνηψης, δεν επανήλθε.

«Δύο γιατροί βοήθησαν το πλήρωμα καμπίνας και τους ευχαρισοτύμε πολύ για αυτό» δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής Qantas.

Τα αίτια του θανάτου ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί και η αστυνομία ελπίζει πως «φως» θα ρίξει η νεκροψία.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους, υποχρεώθηκε να αλλάξει θέση σε αρκετούς επιβάτες έτσι ώστε το πτώμα της άτυχης 34χρονης να παραμείνει στο σημείο μέχρι την προσγείωση, ώστε να αναλάβει η αστυνομία.

Η Aleisha είχε προγραμματίσει άλλο ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

«Ήσουν μοναδική φίλη και ήσουν πάντα εκεί όταν σε χρειαζόμουν» έγραψε ο David Loiteron, φίλος της 34χρονης. «Είναι πραγματικά ευλογημένος που σε γνώρισα. Σε ευχαριστώ. Μου λείπεις» συμπλήρωσε ενώ η παλιά της συγκάτοικος θυμήθηκε μια «γενεόδωρη και γεμάτη ζωή» γυναίκα με μια τεράστια προσωπικότητα και «την πιο γλυκιά καρδιά που θα μπορούσες έστω να ελπίζεις πως θα γνωρίσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ