ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η δολοφονία έξι παιδιών στην Καλιφόρνια: Οι γονείς τους τα έριξαν στον γκρεμό

Συγκλονίζει η δολοφονία έξι παιδιών στην Καλιφόρνια: Οι γονείς τους τα έριξαν στον γκρεμό
Το σημείο όπου βρέθηκαν τα πτώματα των δύο γυναικών Alameda County Sheriff's Office via AP

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση που συγκλόνισε την Καλιφόρνια, όταν γονείς έριξαν το αυτοκίνητό τους στον γκρεμό,. σκοτώνοντας και τα έξι τους παιδιά. 

Οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση αφορά δολοφονία και αυτοκτονία, μετά την πληροφορία πως η μία από τις δύο γυναίκες αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας μέσω πνιγμού. Η δεύτερη γυναίκα, ήταν αυτή που πάτησε το γκάζι και το αυτοκίνητο με τα έξι παιδιά μέσα, έπεσε στο κενό.

Οι ένορκοι συμφώνησαν ότι η Jennifer και η Sarah Hart, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Time, αυτοκτόνησαν στις 26 Μαρτίου του 2018 στην επαρχία Μεντοσίνο. Ακόμα, είπαν ότι τα έξι παιδιά, ηλικίας από 12 έως 19, δεν είχαν τις ίδιες προθέσεις με τις μητέρες τους.

Μάλιστα, υπήρχαν καταγγελίες ότι οι δύο γυναίκες κακοποιούσαν τα παιδιά τους. Το περιστατικό της αυτοκτονίας σημειώθηκε λίγες μέρες μετά την απόφαση των Αρχών να ξεκινήσουν έρευνα για παραμέληση των παιδιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γυναίκες πήραν τα παιδιά και έφυγαν από το σπίτι τους στις 23 Μαρτίου μετά από επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών.

Η μία από τις δύο ενώ ήταν στον δρόμο με τα παιδιά, έψαχνε στο ίντερνετ τρόπους αυτοκτονίας με ουσίες και ρωτούσε αν ο θάνατος από πνιγμό είναι επώδυνος.

Τα πτώματα των δύο μητέρων βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ των παιδιών βρίσκονταν σε διάφορα μέρη, είτε στη στεριά είτε στη θάλασσα, με διαφορά ημερών. Το ένα παιδί δεν έχει βρεθεί έως σήμερα.

Γείτονας της οικογένειας είχε αναφέρει στις Αρχές ότι οι δύο γυναίκες τιμωρούσαν τα παιδιά τους, αφήνοντάς τα χωρίς φαγητό. Όταν η πρόνοια πήγε στο σπίτι, δεν άνοιξε κανείς.

Η Sarah Hart το 2011 είχε δηλώσει ένοχη για ενδοοικογενειακή βία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ