ΚΟΣΜΟΣ

Μέθυσε, ξύπνησε σε νεκροτομείο και επέστρεψε στο πάρτι!

Μέθυσε, ξύπνησε σε νεκροτομείο και επέστρεψε στο πάρτι!
Το τελευταίο που θέλει κάποιος είναι να ξυπνήσει σε νεκροτομείο. Πόσω μάλλον... ακατάστατο και όχι σαν αυτό της φωτογραφίας... Andrew Francis Wallace/Toronto Star via Getty Images/Ideal Images

Έχουμε ακούσει και διαβάσει εκατοντάδες περίεργα περιστατικά με πολύ μεθυσμένους πρωταγωνιστές, ωστόσο η συγκεκριμένη ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Την ιστορία έφερε στη δημοσιότητα η ρωσική εφημερίδα Khasanskiye Vesti το ρεπορτάζ της οποίας αναδημοσίευσε το Russia Today.

Ο Ρώσος πρωταγωνιστής από την επαρχία Καχάνσι διασκέδαζε με φίλους του σε πάρτι, αλλά κάποια στιγμή έχασε κάθε έλεγχο με το ποτό. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου που τον παρέλαβε αντιλήφθηκε ότι ο ασθενής δεν ανταποκρινόταν και από τραγικό λάθος τον μετέφερε σε νεκροτομείο θεωρώντας ότι έχασε τη ζωή του.

Για καλή τύχη του πρωταγωνιστή, το νεκροτομείο εκείνο το βράδυ ήταν... γεμάτο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το... πτώμα του να τοποθετηθεί πρόχειρα στο πάτωμα, δίπλα σε δεκάδες άλλα.

Όπως είναι φυσικό, ο τυχερός-άτυχος άνδρας κάποια στιγμή ξύπνησε. Εβρισκόμενος μέσα σε μια παραζάλη και στο απόλυτο σκοτάδι, δεν μπορούσε να καταλάβει που βρισκόταν. Μέχρι που με το πόδι του άγγιξε το παγωμένο πόδι ενός νεκρού συμπολίτη του. Τότε τρομοκρατήθηκε τόσο που έτρεξε προς την πόρτα και άρχισε να ουρλιάζει όταν κατάλαβε ότι αυτή ήταν κλειδωμένη.

Τις φωνές του άκουσε ο φύλακας του νεκροτομείου, ο οποίος ενημέρωσε τον υπεύθυνο γιατρό βάρδιας. Ο τελευταίος με τη σειρά του, μην πιστεύοντας τον φύλακα, προτίμησε απλά να καλέσει την αστυνομία.

Με το που ξεκλειδώθηκε και άνοιξε η πόρτα, ο ξεμέθυστος πλέον πρωταγωνιστής άρχισε να τρέχει πανικοβλημένος προς την έξοδο του νεκροτομείου. Εκεί συνελήφθη από αστυνομικούς, οδηγήθηκε στο τμήμα, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Το πάθημα, όμως, δεν έγινε μάθημα. Ο παρολίγον νεκρός επέστρεψε στο σπίτι όπου γινόταν το πάρτι και βρήκε τους φίλους του να θρηνούν την απώλειά του. Ο άνθρωπος που του άνοιξε την πόρτα, μάλιστα, υπέστη τέτοιο σοκ που λιποθύμησε... Χαλάλι όμως, καθώς ο θρήνος μετατράπηκε ξανά σε γιορτή και το αλκοόλ συνέχισε να ρέει άφθονο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ