Κύπρος: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε στο φρεάτιο - Αναζητούν την 6χρονη κόρη
Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε λατομείο στο Μιτσερό της Κύπρου. Πρόκειται για την 38χρονη Μαρί Ρόουζ Τιμπούρτσιο από τις Φιλιππίνες η οποία είχε ένα κοριτσάκι 6 ετών, το οποίο αναζητούν πλέον οι αστυνομικοί.
Το παιδί όπως και η μητέρα του η οποία βρέθηκε δολοφονημένη, αγνοείται από τις 5 Μαΐου 2018.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο33χρονος πατέρας της 6χρονης ο οποίος συζούσε με την άτυχη γυναίκα στην Λάρνακα, σύμφωνα με το politis.com.cy.
Ο 33χρονος ανακρίθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδέχεται εμπλοκή σε διάπραξη φόνου ενώ το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Πηγή: politis.com.cy
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψη του 33χρονου έγινε με βάση τις ενδείξεις και το γεγονός ότι φίλη της ελλείπουσας αναγνώρισε τα σκουλαρίκια που βρέθηκαν στο πτώμα.
Οι έρευνες στο χώρο του λατομείου συνεχίζονται.
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49
Παραιτήθηκαν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Συνήγορος του Πολίτη στη Βενεζουέλα
23:44
Γαλλία: Η ηθοποιός Ιζαμπέλ Ατζανί δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για φοροδιαφυγή
23:40