Απίστευτη θεωρία καθηγητή της Οξφόρδης: «Υβρίδια εξωγήινων-ανθρώπων θα σώσουν τη Γη»
Ένα νέο υβρίδιο ανθρώπου-εξωγήινου θα σώσει τη Γη από την πλήρη καταστροφή λόγω της κλιματικής αλλαγής, υποστηρίζει ένας καθηγητής της Οξφόρδης.
Ο Dr. Young-hae Chi, ο οποίος διδάσκει στο Oriental Institute του Πανεπιστημίου, παραθέτει την θεωρία του στο νέο του βιβλίο «Alien Visitations and the End of Humanity» (Εισβολές Εξωγήινων και το Τέλος της Ανθρωπότητας).
Ο ίδιος, μάλιστα πιστεύει ότι το εν λόγω υβρίδιο μπορεί να υπάρχει ήδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.
Όπως είπε σε φοιτητές του υπάρχουν τέσσερα είδη εξωγήινων: «οι μικροί, οι ψηλοί και τολμηροί, εξωγήινοι με λέπια και μάτια φιδιού και εξωγήινοι με τη μορφή εντόμων».
Αυτοί με τη μορφή εντόμων είναι υψηλότερα στην ιεραρχία και όπως αναφέρει ο καθηγητής: «Δεν νομίζω ότι είναι πολύ μακριά, είναι δίπλα μας, δεν μπορούμε να τους δούμε».
Ο Young-hae Chi σημειώνει πως η ανθρωπότητα δεν είναι το μόνο είδος που «ανησυχεί για την επιβίωση του στην Γη.
Ο καθηγητής ακόμη ψάχνει στοιχεία που να αποδεικνύουν τις θεωρίες του. Μέχρι να το κάνει, όμως, θα πρέπει να ανεχτεί τα... κακεντρεχή σχόλια.

Ο καθηγητής/Πηγή: Facebook
Κοινή δήλωση δέκα Ευρωπαίων ηγετών χαιρετίζει την εκεχειρία ΗΠΑ - Ιράν: Συνυπογράφει ο Μητσοτάκης
16:54
Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία το Πάσχα - Αποσύρονται νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο
16:50
Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να στείλει ναυτική αποστολή στα Στενά του Ορμούζ για να ασφαλίσει τις διελεύσεις
16:44
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός - Ξεκινά η έξοδος των πρώτων εκδρομέων
16:40