Φιλιππίνες: Ντροπιαστικό πρόστιμο για όσους... κουτσομπολεύουν
Έναν ευρηματικό τρόπο για να σταματήσει τους καυγάδες στα όρια της πόλης του βρήκε ο δήμαρχος της Binalonan που βρίσκεται σε απόσταση περίπου τριών ωρών από την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Μανίλα.
Οι Φιλιππινέζοι αναφέρονται στο κουτσομπολιό ως chismis και αρέσκονται να πιάνουν ψιλή κουβέντα κάτω από τους φοίνικες ειδικά το καλοκαίρι δημιουργώντας φήμες για απιστίες σε ζευγάρια αλλά και οικονομικές αποτυχίες.
Από εδώ και πέρα όμως όποιος συλληφθεί να κυκλοφορεί τέτοιες φήμες καλείται να πληρώσει πρόστιμο που ξεκινά για το πρώτο παράπτωμα από τα περίπου 10 δολαρίων αλλά κυρίως να περάσει το απόγευμά του μαζεύοντας σκουπίδια από τους δρόμους.
Ο δήμαρχος υποστηρίζει πως στόχος του είναι η βελτίωση της ζωής στην πόλη και για αυτό το λόγο απαγόρευσε και τα καραόκε μετά τις 10 το βράδυ.
Τζέιμς Μποντ: Η ανακοίνωση του νέου 007 «κλειδώνει» για το τέλος του 2026 - Τα φαβορί για το ρόλο
10:36
Φιλιππίνες: Σεισμός 6,3 Ρίχτερ κοντά στο νησί Σαρανγκάνι - Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι
10:27
Θεσσαλονίκη: 7χρονη περιφερόταν μόνη της στους δρόμους του κέντρου - Συνελήφθη ο πατέρας της
10:17
Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X - Έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου
10:08