ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με τα αίτια θανάτου του 26χρονου μοντέλου που κατέρρευσε στην πασαρέλα

Μυστήριο με τα αίτια θανάτου του 26χρονου μοντέλου που κατέρρευσε στην πασαρέλα
Instagram/tales.cotta

Ο τραγικός επίλογος για το 26χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, που κατέρρευσε πάνω στην πασαρέλα επίδειξης στοΣάο Πάολο, αφήνοντας μερικά λεπτά αργότερα την τελευταία του πνοή, έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο 26χρονος Τάλες Σοάρες συμμετείχε σε επίδειξη μόδας της εταιρείας Ocksa, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο, το περασμένο Σάββατο, όταν το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά, «παγώνοντας» συνεργάτες και θεατές.

Mέλη ιατρικής ομάδας που ήταν παρόντα στην εκδήλωση έσπευσαν να προσφέρουν στο μοντέλο τις πρώτες βοήθειες. Η εφημερίδα Folha de S Paulo ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος Τάλες Σοάρες, μπερδεύτηκε με το παπούτσι του ενώ περπατούσε στην πασαρέλα και έπεσε.

Το μοντέλο κατέρρευσε στην πασαρέλα μπροστά στα έκπληκτα και έντρομα μάτια των εκατοντάδων θεατών, οι οποίοι αρχικά υπέθεσαν πως απλά σκόνταψε και έπεσε, ενώ αρκετοί πίστεψαν ότι πρόκειται για κομμάτι της παράστασης.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ο ατζέντης του Rogerio Campaneli δήλωσε στο FocusOn News ότι το μοντέλο μπορεί να νοσούσε από κάποια εκ γενετής πάθηση που δεν γνώριζε. Πάντως, η αδερφή του μοντέλου δήλωσε ότι ο Σοάρες ήταν υγιής και εξεταζόταν συχνά. Μάλιστα, λίγο πριν την πασαρέλα μίλησαν εκείνη και η μητέρα του με τον Σοάρες ο οποίος έτρωγε ένα καρότο και βρισκόταν σε καλή διάθεση.

Από τα βίντεο οι αρχές ισχυρίζονται ότι πέθανε επί τόπου. «Του μιλήσαμε με τη μητέρα μου με βίντεο κλήση λίγο πριν την επίδειξη και μας είπε ότι είναι καλά και ότι μόλις είχε φάει ένα καρότο» είπε.

«Εχουμε τρομάξει και στεναχωρηθεί πάρα πολύ από αυτό που συνέβη. Ήταν πολύ υγιής, έτρωγε υγιεινά και ασκούνταν κάθε μέρα. Έκανε κρος φιτ και γιόγκα», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ