ΚΟΣΜΟΣ

Game of Thrones: Χάθηκαν στο σκοτάδι οι τηλεθεατές - Διαμαρτυρία στα social media

Game of Thrones: Χάθηκαν στο σκοτάδι οι τηλεθεατές - Διαμαρτυρία στα social media
HBO

Εκνευρισμό προκάλεσε στους τηλεθεατές το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones με τη Μάχη του Γουίντερφελ. Τα πλάνα είναι τόσο σκοτεινά ώστε με δυσκολία μπορεί κανείς να διακρίνει τι ακριβώς γίνεται. 

Σύμφωνα με το Ηarper's Bazaar, το πρώτο μισάωρο οι τηλεθεατές γέμισαν το Twitter με παράπονα ότι η σκηνή ήταν τόσο σκοτεινή που δεν ήξεραν καν ποιος σκοτώνει ποιον.

Με σχόλια τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, οι χρήστες εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για τον φωτισμό των σκηνών τονίζοντας ότι κάποιες σκηνές ήταν τόσο σκοτεινές που δεν μπορούσαν να διακρίνουν ποιος μαχόταν με ποιον. Οι εικόνες δεν ήταν τόσο σκληρές για να τις παρακολουθήσουν, γράφουν αρκετοί στο διαδίκτυο, αλλά ήταν δύσκολο να τις δουν λόγω κακού φωτισμού αλλά και λόγω κακού μοντάζ.

Παρότι κάθε επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς προκαλεί… πυρετό στους τηλεθεατές, το τελευταίο επεισόδιο αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία λόγω της μάχης ανάμεσα στους αγαπημένους -και μη- ήρωες του Γουέστερος και του στρατού των απέθαντων.

Οι δημιουργοί της σειράς είχαν υποσχεθεί ότι σχεδόν ολόκληρο το επεισόδιο θα αφιερωθεί στην επική σύγκρουση των δύο πλευρών στο κάστρο του Γουίντερφελ.

Η μάχη αυτή προμηνυόταν ήδη από την πρώτη κιόλας σεζόν, που προβλήθηκε το 2011.

Ο σκηνοθέτης Miguel Sapochnik είπε στο Entertainment Weekly πως προσπάθησε να βρει μεγαλύτερης διάρκειας μάχης σε ταινία αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, η μεγαλύτερη μάχη που κατάφερε να εντοπίσει ήταν στην ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι δύο πύργοι», διάρκειας 40 λεπτών.

643242_55ddd0741a-a633ddaa31a82400.jpg
643242_4a5ed08aef-ba5425d51f201525.jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ