Serial killer στην Κύπρο: O Αναστασιάδης έπαυσε τον αρχηγό της αστυνομίας
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, έπαυσε τον αρχηγό της αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου.
Το πρωί ο κ. Αναστασιάδης είχε συνάντηση με τον παραιτηθέντα υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, και τον κ. Χρυσοστόμου.
Οι πληροφορίες ήθελαν τον αρχηγό της αστυνομίας να καταθέτει την παραίτησή του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν το έπραξε.
To offcite.com.cy αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε στον κ. Αναστασιάδη ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει.
Πηγές του reporter.com.cy, σημειώνουν πως ο κ. Χρυσοστόμου δεν πιστεύει ότι τον βαρύνουν ευθύνες σχετικά με την υπόθεση του serial killer «Ορέστη».
Αποχωρώντας από τη συνάντηση ο αρχηγός της αστυνομίας δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με παραίτηση και τόνισε πως ο κ. Αναστασιάδης θα κάνει τις απαραίτητες ανακοινώσεις.
Τελικώς έγινε γνωστό πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας τον έπαυσε από τη θέση του.
ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι 18-29 ετών μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας
01:00
Δώρο Χριστουγέννων: Τι προβλέπεται αν δεν καταβληθεί στους εργαζομένους μετά τη λήξη της προθεσμίας
00:30
Καμπότζη: Πάνω από 500.000 εκτοπισμένοι εξαιτίας των εχθροπραξιών με την Ταϊλάνδη
23:59
Επίθεση σε Εβραίους στην Κωνσταντινούπολη - Ένταση έξω από συναγωγή εν μέσω Χανουκά (vid)
23:45