ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Μυστήριο με ύποπτη βαλίτσα - Συνδέεται με την υπόθεση;

Serial killer στην Κύπρο: Μυστήριο με ύποπτη βαλίτσα - Συνδέεται με την υπόθεση;
AP Photo/Petros Karadjias

Μία νέα πληροφορία, που ίσως συνδέεται με την υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές της Κύπρου.

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην περιοχή Ιδαλίου είχε εντοπίσει τον περασμένο Φεβρουάριο μία μεγάλη βαλίτσα στον κάδο απορριμμάτων που είναι έξω από το κατάστημά της. Προσπάθησε να την σηκώσει, αλλά ήταν πολύ βαριά και την άφησε μέσα για να την πάρει το απορριμματοφόρο.

Το γεγονός δεν της είχε κινήσει υποψίες εκείνη την περίοδο, όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του 35χρονου Νίκου Μεταξά, όμως, η γυναίκα τον αναγνώρισε καθώς είχε φάει στο εστιατόριό της. Τότε θυμήθηκε τη βαλίτσα.

Ο ίλαρχος έχει ομολογήσει στις Αρχές πως τοποθέτησε τρία από τα πτώματα των θυμάτων του σε βαλίτσες και τις πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον Πολίτη της Κύπρου, ο 35χρονος είχε φάει με την παρέα του στο εστιατόριό της. Παρότι φορούσε τη στολή του και γυαλιά ηλίου, η ίδια είναι σίγουρη πως ήταν αυτός.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τις βαλίτσες με τα πτώματα ήταν αυτές που της προκάλεσαν ανησυχία σχετικά με αυτό που είχε βρει στον κάδο της. Διερωτήθηκε αν η παρουσία του serial killer στο κατάστημά της ήταν τυχαία ή αν είχε κάποια σχέση με την πεταμένη βαλίτσα.

Ρώτησε τους κατοίκους της περιοχής, κανένας, όμως, δεν είχε πετάξει μία τέτοια βαλίτσα. Απευθύνθηκε και στην ιδιοκτήτρια ενός κτηρίου που έχει κάμερα ασφαλείας, μήπως και έχει καταγραφεί το άτομο που πέταξε τη βαλίτσα, επειδή, όμως, έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε τα βίντεο έχουν διαγραφεί.

Να σημειωθεί πως η ύποπτη βαλίτσα – λογικά – κατέληξε στην χωματερή του Κοτσιάτη, ενώ η γυναίκα δηλώνει πως δεν αναδυόταν καμία ασυνήθιστη οσμή από τον κάδο.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ