Σοκ στην Κύπρο: Ακρωτηριάστηκε το χέρι του γαμπρού σε γαμήλια φωτογράφιση
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πάφο από το σοβαρό ατύχημα με νιόπαντρους, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας φωτογράφισης.
Το ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη (07/05) στην περιοχή της Παναγιάς της Χρυσοπατερίτισσας του Πωμού στην επαρχία Πάφου.
Ήταν 18:30 το απόγευμα όταν το νιόπαντρο ζευγάρι από τη Λάρνακα, μετέβη στο χώρο που βρίσκεται το γραφικό εκκλησάκι, για να φωτογραφηθεί.
Η φωτογράφιση περιελάμβανε τη χρήση γουρούνας, τον έλεγχο της οποίας φαίνεται ότι έχασε ο γαμπρός, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει σε γκρεμό.
Από την πτώση ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, ενώ η νύφη ανασύρθηκε από τον γκρεμό σε κατάσταση σοκ και με το νυφικό της μέσα στα αίματα. Ο άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού του χεριού από το σημείο της παλάμης, ενώ η νύφη φέρει εκδορές και μώλωπες.
Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη μέλος των Pussy Riot στη Μόσχα
Συγκλονιστικό βίντεο: Σκάφος τινάζεται στον αέρα σκορπώντας το θάνατο
Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Αεροσκάφος κόπηκε στα τρία κατά την προσγείωση
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 42χρονο μοτοσικλετιστή στη Μύκονο
12:20
Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του Λάκη Χαλκιά - Πλήθος κόσμου στο Α' Νεκροταφείο
12:11
Υπεβλήθη το αίτημα ενεργοποίησης της ρήτρας διαφυγής για την ενέργεια - Επενδύσεις 1 δισ. ως το 2028
12:00
Ο μητρικός θηλασμός: Η πρώτη επένδυση στην υγεία του παιδιού
11:50