ΚΟΣΜΟΣ

Παράτησε τον άντρα της όταν ανακάλυψε πως είχε έξι χρόνια σχέση με τη μητέρα της

Παράτησε τον άντρα της όταν ανακάλυψε πως είχε έξι χρόνια σχέση με τη μητέρα της
Η ραδιοφωνική παραγωγός

Το να μάθεις ότι ο σύντροφός σου σε απατά δεν είναι κάτι εύκολα διαχειρίσιμο. Το να καταλάβεις ότι σε απατά επί έξι χρόνια με την ίδια σου την μητέρα, είναι τουλάχιστον... τραυματικό!

Αυτό συνέβη σε μια Αυστραλή η οποία εξομολογήθηκε την εφιαλτική της εμπειρία σε ραδιοφωνικό εκπομπή αποκαλύπτοντας πως ο σύζυγός της, με τον οποίο έχει μια 6χρονη κόρη, διατηρούσε ερωτική σχέση για έξι ολόκληρα χρόνια με τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο.

Όπως διηγήθηκε η 27χρονη Τάνια, άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι έτρεχε με το σύζυγο και τη μητέρα της, μέχρι που τελικά, έπειτα από πιέσεις το ίδιο της το "αίμα" το παραδέχτηκε, κατηγορώντας μάλιστα τον άνδρα της γι΄ αυτό. Κάτι που έκανε πάντως και ο ασυγκράτητος εραστής.

Μάλιστα, η νεαρή είχε συγχωρέσει ξανά στο παρελθόν απιστία του, με μια άλλη γυναίκα. Τότε, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, την οποία μάλλον σπατάλησε με το χειρότερο τρόπο.

Τον συγχώρεσε για την κόρη της, αλλά ο γάμος τους τερματίστηκε άδοξα.

Το πιο θλιβερό μάλιστα σε αυτήν την ιστορία είναι πως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας γνώριζαν για τον παράνομο δεσμό, αλλά κανείς δεν της είχε αποκαλύψει ποτέ τίποτα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ