ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Η «τακτική» του 35χρονου δολοφόνου με την 6χρονη Σιέρα

Serial killer στην Κύπρο: Η «τακτική» του 35χρονου δολοφόνου με την 6χρονη Σιέρα
EPA

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τρόπο δράσης του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου γυναικών και το πώς τελικά έριξε την εξάχρονη Σιέρα, κόρη της Mary Rose, στην λίμνη Μεμί, μετά τη δολοφονία του κοριτσιού. 

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, τύλιξε το άψυχο σώμα της εξάχρονης με σεντόνι και αφού το έδεσε με τσιμεντομπλόκ, στη συνέχεια το έριξε στην λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο.

Ο 35χρονος έχει ομολογήσει, μέχρι στιγμής, τη δολοφονία της Marry Rose, της εξάχρονης κόρης της Sierra, της Arian Palanos, της Maricar Valdez, της Κάτχα Ανού, της Livia Florentina Bunea και της κόρης της Elena Natalia Bunea.

Για την ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος της εξάχρονης Σιέρα έχουν αποβεί άκαρπες, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Offsite.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για τον κίνδυνο να μην εντοπιστεί το πτώμα. Όπως εξήγησε, λόγω της παρέλευσης του χρόνου από τη ρίψη του πτώματος του κοριτσιού στη λίμνη, «οτιδήποτε μπορεί να έχει συμβεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ