ΚΟΣΜΟΣ

Νέο βίντεο με την εναέρια κλωτσιά στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ - Δείτε την αντίδρασή του

Νέο βίντεο με την εναέρια κλωτσιά στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ - Δείτε την αντίδρασή του
screen grab από βίντεο

Νέα βίντεο από την επίθεση που δέχθηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από έναν άνδρα σε αθλητικό γεγονός στη Νότιο Αφρική, είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, ο 71χρονος ηθοποιός δεν τραυματίστηκε. Και πώς θα μπορούσε...

Ο πρώην πολιτικός έκανε αστεία με τους θεατές στο «Arnold Classic Africa Festival», -βγάζοντας selfie και τραβώντας βίντεο-, στο Συνεδριακό Κέντρο Sandton κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, όταν ένας άντρας πήδηξε από πίσω του και τον κλώτσησε.

Με την ορμή που είχε άντρας χτυπώντας τον Σβαρτζενέγκερ έπεσε κάτω, ενώ ο "Terminator" παρέμεινε όρθιος και παραπάτησε μερικά βήματα, κοιτώντας τον σαστισμένος. Οι άντρες της ασφάλειας του ηθοποιού ακινητοποίησαν τον δράστη. Ο ηθοποιός κάθισε για λίγο ακόμα στην εκδήλωση και στη συνέχεια αποχώρησε.

Μετά την επίθεση και θέλοντας να καθησυχάσει τους φαν του, ο Σβαρτσενέγκερ έγραψε σε δική του ανάρτηση: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Νόμιζα ότι με σκούντηξε κάποιος από το πλήθος, πράγμα που συμβαίνει συχνά. Συνειδητοποίησα ότι ήταν κλωτσιά αργότερα, όταν είδα κι εγώ το βίντεο όπως όλοι εσείς. Απλά χαίρομαι που αυτός ο βλάκας δεν διέκοψε το Snapchat μου».

Η ταυτότητα και το κίνητρο του επιτιθέμενου δεν έγιναν γνωστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ