ΚΟΣΜΟΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Δημήτρη Χριστόφια: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Δημήτρη Χριστόφια: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
EUROKINISSI/ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενώ κατά τη χθεσινή νύχτα οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να διασωληνωθεί. Ο κ. Χριστόφιας αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Κύπρος: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο Δημήτρης Χριστόφιας

Τον Δημήτρη Χριστόφια επισκέφθηκε ειδικός λοιμωξιολόγος από το εξωτερικό, ο οποίος μαζί με την ομάδα των θεραπόντων γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας θα συνεδριάσουν και σήμερα για να καθορίσουν τα επόμενα βήματα για τη θεραπεία του ασθενούς. Από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση, απλός κόσμος αλλά και πολιτικοί του αντίπαλοι έσπευσαν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους για να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια υγείας. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πήγαν από το βράδυ της Δευτέρας τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ. ΔΗΚΟ, Συμμαχία Πολιτών, Αλληλεγγύη, ΕΔΕΚ και Κίνημα Οικολόγων ευχήθηκαν μέσω ανακοινώσεων καλή ανάρρωση και δύναμη στην οικογένειά του. Επικοινωνία με τον γ.γ. του ΑΚΕΛ σχετικά με την υγεία του Δ. Χριστόφια είχε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ