ΚΟΣΜΟΣ

Οργή για εκπομπή που παρουσίασε τη σχέση 44χρονου με 16χρονη ως «έρωτα με διαφορά ηλικίας»

Οργή για εκπομπή που παρουσίασε τη σχέση 44χρονου με 16χρονη ως «έρωτα με διαφορά ηλικίας»
Channel 5

Σάλο και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Βρετανία εκπομπή του Channel 5, η οποία παρουσίασε ως «έρωτα» με μεγάλη διαφορά ηλικίας τη σχέση ενός ζευγαριού, στο οποίο ο κατά 28 χρόνια μεγαλύτερος άνδρας γνώρισε τη γυναίκα του όταν αυτή ήταν 16 ετών.

Στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ Age Gap Love, παρουσιάστηκε η ιστορία του 44χρονου Άντι Τέλφορντ, ενός οδηγού λεωφορείου στην Ουαλία, ο οποίος γνώρισε και ερωτεύτηκε την Μπεθ, όταν αυτή ήταν ακόμα ανήλικη.

Το ζευγάρι, το οποίο σήμερα είναι 47 και 19 αντίστοιχα, εξηγεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τη διαφορά ηλικίας, καθώς μοιάζει σαν πατέρας με κόρη.

Σήμερα, είναι παντρεμένοι και έχουν δύο παιδιά, ενώ όπως διηγούνται, γνωρίστηκαν μέσω της μητέρας της Μπεθ.

Ο Άντι λέει στην κάμερα πως είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια, ενώ η ναερή κοπέλα ισχυρίζεται από την πλευρά της πως δεν την ενοχλεί η διαφορά της ηλικίας τους, αλλά και πως ο άντρας της είναι σαν ένα «μεγάλο λούτρινο αρκουδάκι» που δεν το βλέπει σαν πατέρα της ή κάτι άλλο ανάρμοστο.

Το ζευγάρι αναγκάστηκε πάντως μια φορά να μετακομίσει όταν οι γείτονες έμαθαν για την πραγματική σχέση τους, παθαίνοντας όπως ήταν φυσιολογικό σοκ, με αποτέλεσμα να αλλάξει η συμπεριφορά τους.

Μετά την προβολή της εκπομπής, οι χρήστες του Twitter εξοργίστηκαν, εξαπολύοντας σφοδρά και δικαιολογημένα πυρα κατά του καναλιού, αλλά και κατά του Άντι, κατηγορώντας τον για παιδεραστία, αφού το γεγονός ότι παντρεύτηκε τη νεαρή κοπέλα με την όποια "συναίνεσή" της δεν τον "αθωώνει", ούτε "σβήνει" την αποπλάνησή της.

Δείτε κάποια από τα σχόλια στην παρακάτω gallery:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ