ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Οργισμένος 19χρονος κάλεσε την Αστυνομία για να ζητήσει εξηγήσεις επειδή δεν τον... συνέλαβαν!

ΗΠΑ: Οργισμένος 19χρονος κάλεσε την Αστυνομία για να ζητήσει εξηγήσεις επειδή δεν τον... συνέλαβαν!

Ένας κάτοικος της Φλόριντα παραπονέθηκε στις αμερικανικές αρχές, διότι η αστυνομία δεν τον έχει… συλλάβει ακόμα, μετά τη διαφυγή του κατά τη διάρκεια ελέγχου στο δρόμο.

Ο Νίκολας Τζόουνς, ηλικίας 19 ετών, το έσκασε την 4η Μαΐου, όταν ένας αστυνομικός τού ζήτησε να σταματήσει σε έναν χώρο στάθμευσης, στην κομητεία Σεντ Τζόουνς (βορειοανατολική Φλόριντα).

Περίπου μια ώρα μετά τα γεγονότα, ο νεαρός άνδρας τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ, το 911, περιγράφει το γραφείο του σερίφη στην εφημερίδα Florida Times-Union.

«Γιατί σας πληρώνουμε;» διερωτήθηκε οργισμένος ο Νίκολας Τζόουνς, όταν του απάντησε ο αρμόδιος υπάλληλος.

Όταν ο τηλεφωνητής τού ζήτησε να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει, εκείνος απάντησε: «ο αστυνομικός έριξε τα φώτα πάνω μου, βρέθηκε πίσω μου και τη στιγμή που περπάταγε προς το αυτοκίνητό μου, εγώ έστριψα και πέρασα από δίπλα του».

911

Ο νεαρός, υποθέτοντας ότι οι πινακίδες του αυτοκινήτου του είχαν καταγραφεί, διατύπωσε κατόπιν την έκπληξή του ότι δεν τον συνέλαβαν, αφότου πέρασε μπροστά από άλλους τέσσερις αστυνομικούς.

«Τι ακριβώς καταγράφετε;» ρώτησε οργισμένος.

Η κλήση εντοπίστηκε και ο Τζόουνς, ο οποίος σημείωσε ότι ενήργησε με αυτόν τον τρόπο διότι σκέφτηκε ότι όλο αυτό ήταν «περίεργο», εντέλει συνελήφθη δύο ημέρες μετά για επικίνδυνη οδήγηση και καταχρηστική χρήση ενός αριθμού έκτακτης ανάγκης…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ