ΚΟΣΜΟΣ

Παντρεύτηκε τον πατέρα της που δεν είχε γνωρίσει ποτέ

Παντρεύτηκε τον πατέρα της που δεν είχε γνωρίσει ποτέ
Facebook/Travis Fieldgrove

Ένας άνδρας στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ φυλακίστηκε καθώς διατηρούσε σεξουαλική σχέση με την… κόρη του, την οποία μάλιστα έχει παντρευτεί.

Ο Travis Fieldgrove παραδέχθηκε δημοσίως πως έκανε σεξ με μία γυναίκα που ταυτοχρόνως είναι και σύζυγος και κόρη του. Ο 40χρονος καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της αιμομιξίας, ενώ του απαγορεύτηκε οποιαδήποτε επαφή με την 21χρονη Samantha Kershner.

Και οι δύο ομολόγησαν πως είχαν σεξουαλικές σχέσεις, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και με τεστ DNA, ενώ παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβρη στη Νεμπράσκα.

Όπως έγινε γνωστό, η Samantha δεν είχε γνωρίσει τον πατέρα της, ώσπου τρία χρόνια πριν ζήτησε από τη μητέρα της να μάθει την αλήθεια και να τον συναντήσει. Αρχικά, σύμφωνα με τους ίδιους, είχαν μία φυσιολογική σχέση πατέρα – κόρης.

Κανείς από τους δύο δεν αποκάλυψε ωστόσο πώς και πότε η σχέση τους έγινε σεξουαλική.

Μάλιστα, η 21χρονη έχει αποκαλύψει στις Αρχές πως παλιότερα υπήρχε ανταγωνισμός με την αδερφή της, σχετικά με το ποια από τις δύο θα καταφέρει να κάνει πρώτη σεξ με τον πατέρα τους

travis6


Πηγή: Facebook/Travis Fieldgrove

Ο συνήγορος του 40χρονου πατέρα -ο οποίος έχει υποστεί εγκεφαλική κάκωση- δήλωσε ότι ο πελάτης του «νιώθει ντροπή» και εύχεται όλα αυτά να μην είχαν συμβεί ποτέ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ