Το νεαρό μοντέλο που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό και έχει φέρει τα «πάνω - κάτω», μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως στα βραζιλιάνικα μέσα σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε.

Η Najila Trindade Mendes αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να ταξιδέψει στο Παρίσι για να συναντήσει τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και τον τρόπο που τα πράγματα πήραν, όπως ισχυρίζεται, βίαιη τροπή, όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι της άρεσε ο Βραζιλιάνος και ότι είχαν συμφωνήσει να κάνουν σεξ. Όταν όμως εκείνη συνειδητοποίησε ότι ο 21χρονος δεν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικά, του είπε πως δεν πρόκειται να κάνουν κάτι. Στη συνέχεια «εκείνος έγινε επιθετικός», σύμφωνα με τα λεγόμενά της που δημοσιεύει το ESPN.

«Όταν τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό, μου είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα "Σταμάτα. Σταμάτα. Όχι! Σταμάτα". Εκείνος όμως δεν μιλούσε και πολύ, απλά έκανε».

«Το μόνο που θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Με τραυμάτισε. Θέλω να πληρώσει για όσα έκανε» συμπληρώνει η Najila.

Από την πλευρά του Νεϊμάρ, η εκπρόσωπός του δήλωσε την Τετάρτη πως «επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν είναι δυνατό να σχολιαστούν όσα είπε η καταγγέλλουσα».

Το επίμαχο βίντεο με το «ξύλο»

Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν όμως ότι ο δικηγόρος της Mendes παραιτήθηκε γιατί φαίνεται πως η πελάτισσά του «άλλαξε τους ισχυρισμούς της» κι ενώ στην αρχή έλεγε πως ο ποδοσφαιριστής τη χτύπησε, μετά από λίγες ώρες «συμπλήρωσε» και την καταγγελία του βιασμού.

Ακόμη μία αιτία για την παραίτηση του δικηγόρου φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι διαφωνούσε με τη δημοσιοποίηση βίντεο, το οποίο το «θύμα» κατέγραψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Όταν στη συνέντευξη ρώτησαν το μοντέλο εάν έπεσε θύμα σωματικής επίθεσης ή βιασμού, υποστήριξε ότι «συνέβησαν και τα δύο».

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο Νεϊμάρ και η κοπέλα λογομαχούν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, τη δεύτερη ημέρα της συνάντησής τους, δηλαδή μετά τον φερόμενο βιασμό.

Η κοπέλα ακούγεται να του λέει «Θα σε χτυπήσω. Ξέρεις γιατί; Γιατί εχθές μου επιτέθηκες και με άφησες μόνη εδώ».

Στα πλάνα φαίνεται η νεαρή να τον χτυπάει κι εκείνος να προσπαθεί να αμυνθεί με τα πόδια του.

Εκτός της κατηγορίας περί βιασμού ο Βραζιλιάνος άσος είναι αντιμέτωπος και με πιθανή φυλάκιση.

Ο 27χρονος λίγες ημέρες πριν κοινοποίησε τη συνομιλία με το φερόμενο ως θύμα του, δείχνοντας όλες τις προκλητικές φωτογραφίεςπου του είχε στείλει για να αποδείξει ότι πρόκειται για «παγίδα».

Η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της χώρας διέταξε ωστόσο έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο ποδοσφαιριστής παραβίασε τη νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων όταν δημοσιοποίησε το ιστορικό της συνομιλίας του με την κοπέλα.

fwtosynomilia

Η παραβίαση του συγκεκριμένου νόμου μπορεί μάλιστα να επιφέρει ποινή φυλάκισης από ένα έως και πέντε έτη, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα της Sun.

Διαβάστε επίσης