ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer Κύπρος:«Άναψε ένα κερί για το μωρό» - Η στιγμή πoυ δύτης βρίσκει τη σορό της 6χρονης

Serial killer Κύπρος:«Άναψε ένα κερί για το μωρό» - Η στιγμή πoυ δύτης βρίσκει τη σορό της 6χρονης
Brasal Marine Services Ltd

Η αυλαία στο σκηνικό φρίκης που έστησε ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς έπεσε χθες με τον εντοπισμό, στη λίμνη Μεμί, του πτώματος της 6χρονης κόρης της αδικοχαμένης Mary Rose, Sierra Tiburcio, την οποία δολοφόνησε μαζί με την μητέρα της.

 

Τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε ο δύτης, που εντόπισε τη σορό του έβδομου θύματος του Κύπριου serial killer Νίκου Μεταξά, με τον συντονιστή της επιχείρησης έδωσε στη δημοσιότητα η ιδιωτική εταιρεία που συνέδραμε στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης.

Ο Πάμπος Ομήρου, όπως είναι το όνομα του δύτη, καλεί αρχικά τον συντονιστή Eduardo Branco να ανάψει ένα κερί.

«Θα ανάψω Πάμπο μου, γιατί;» ρωτά ο συντονιστής.

«Για το μωρό, βαστώ το στην αγκαλιά μου», απαντά ο δύτης.

Δεμένο με τσιμεντομπλόκ

Με το νέο μακάβριο εύρημα έκλεισε ο κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό και των επτά θυμάτων του κατά συρροήν δολοφόνου «Ορέστη».

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και υπό συνεχή βροχή, δύτης βούτηξε στα νερά της λίμνης Μεμί και ανέσυρε το πτώμα της 6χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης μαζί με την μητέρα της τον Μάιο του 2018.

Ανατριχίλα προκαλεί η πληροφορία ότι το κορμάκι του άτυχου κοριτσιού βρέθηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης και τυλιγμένο σε ένα σεντόνι, στο οποίο ήταν δεμένο ένα τσιμεντομπλόκ.

Το πιο σοκαριστικό όμως είναι πως το παιδί στραγγαλίστηκε, όπως η μητέρα του και άλλα θύματα του αδίστακτου serial killer, ο οποίος από την αρχή υποστήριξε υποκριτικά πως η 6χρονη πέθανε από εισρόφηση των εμεσμάτων της.

Από τις 14 Απριλίου οπότε και είχε εντοπιστεί η σορός της μητέρας της άτυχης μικρής και από τη στιγμή που ο Μεταξάς ομολόγησε τα εγκλήματά του, οι Αρχές είχαν επιδοθεί σε «αγώνα δρόμου» για εντοπισμό όλων των σορών.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, η σορός της 6χρονης Σιέρα εντοπίστηκε σε διαφορετικό σημείο από αυτό που είχε υποδείξει προ ημερών ο καθ` ομολογία κατά συρροή δολοφόνος.

Πληροφορίες, αναφέρουν μετά από πολύωρη ανάκριση ο 36χρονος υπέδειξε νεότερο σημείο όπου πέταξε το πτώμα της 6χρονης.

Όλες τις προηγούμενες φορές υπέδειξε λάθος σημεία για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Σε δηλώσεις του επιτόπου, στη λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι έχει διενεργηθεί η αυτοψία του πτώματος και ότι η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ