Ένα σοκαριστικό έγκλημα που αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους έχει συγκλονίσει μια μικρή κομητεία της Νέας Υόρκης.

Ένας άνδρας κατηγορείται ότι βίασε την κόρη του, ηλικίας μόλις οκτώ μηνών και στη συνέχεια τη σκότωσε σε ένα νεκροταφείο, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Το μικροσκοπικό σώμα της Ruby Franciscovich βρέθηκε να επιπλέει σε μια λίμνη στο νεκροταφείο του Tioga, στη Νέα Υόρκη, «παγώνοντας» το αίμα ακόμα και των έμπειρων αστυνομικών.

Η μητέρα του παιδιού είχε τηλεφωνήσει στις Αρχές την Κυριακή το πρωί, αναφέροντας ότι πατέρας και κόρη είχαν εξαφανιστεί από το μοτέλ όπου ζούσαν τους τελευταίους μήνες.

Και ενώ οι Αρχές είχαν αρχίσει έρευνα για την αναζήτησή τους, ένα δεύτερο τηλεφώνημα ενημέρωσε τους αξιωματούχους πως ο πατέρας είχε βρεθεί να περιφέρεται γυμνός στους δρόμους.

Οι αξιωματούχοι ανέκριναν τον 25χρονο Cody Franciscovich, ο οποίος τούς οδήγησε τελικά στο νεκροταφείο του τρόμου, όπου το μωρό βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη, σύμφωνα με το Binghamton Press & Sun Bulletin.

Το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός του.

Ο 25χρονος δηλώνει πάντως αθώος στις κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού. Και μπορεί να μην του έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες για βιασμό, ωστόσο τα έγγραφα του δικαστηρίου μαρτυρούν πως το κοριτσάκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν από τη δολοφονία.

Η δίκη θα γίνει την Παρασκευή, ενώ το ανθρωπόμορφο τέρας αναμένεται να καταδικαστεί με ισόβια κάθειρξη.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η κηδεία του μωρού τελέστηκε στο ίδιο νεκροταφείο όπου βρέθηκε νεκρό, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας, ενώ ζητήθηκε από τους παρευρισκόμενους να φορέσουν κόκκινα ως ένδειξη πένθους.

Διαβάστε επίσης