ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: 25χρονος σκότωσε 13χρονη όταν του αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος

Βρετανία: 25χρονος σκότωσε 13χρονη όταν του αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος
Stephen Nicholson Facebook

Ένας 25χρονος στη Βρετανία κατηγορείται για την άγρια δολοφονία 13χρονης, με την οποία φαίνεται πως είχαν σεξουαλικές επαφές για δύο χρόνια, όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Το πτώμα της Lucy McHugh εντοπίστηκε κοντά στο αθλητικό κέντρο Σαουθάμπτον το περασμένο έτος και σύμφωνα με τις Αρχές, ο Stephen Nicholson την είχε μαχαιρώσει επανειλημμένα ώσπου να πεθάνει.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας, ενώ αντιμετωπίζει και δύο κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, για τις οποίες επίσης δηλώνει αθώος.

Η οικογένεια του θύματος, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, γνώριζε πως οι δύο τους είχαν διαφωνίες και θεωρούσε ότι αιτία ήταν η συμπεριφορά της Lucy, καθώς πίστευαν πως ήταν «τσιμπημένη» μαζί του, αλλά εκείνος -που ζούσε στην ίδια οικία με την οικογένεια ως ενοικιαστής- δεν της έδινε σημασία.

Παρόλα αυτά, περαιτέρω έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν ότι ένας επιπλέον λόγος για τους τσακωμούς τους ήταν η σεξουαλική σχέση που είχαν, κάτι που η οικογένεια της μικρής δεν γνώριζε.

«Μία σεξουαλική σχέση ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 και συνεχίστηκε για παραπάνω από έναν χρόνο όταν εκείνος ήταν 23 ή 24 ετών και το κορίτσι 12 προς 13» αναφέρεται σε ανακοίνωση των Αρχών.

Λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Lucy, ο δράστης είχε αποκαλύψει σε φίλο του ότι η «μικρή προσπαθούσε να τον διώξει από το σπίτι».

Τελικά ο Nicholson έφυγε από το σπίτι και τότε η 13χρονη ενημέρωσε τον σύντροφο της μητέρας της ότι θέλει να τους μιλήσει για κάτι σημαντικό. Η μητέρα της όμως έλειπε στη δουλειά κι όταν γύρισε το κορίτσι είχε κοιμηθεί.

Το βράδυ της 24ης Ιουλίου δημιούργησε έναν δεύτερο λογαριασμό στο Facebook και επικοινώνησε με τον Stephen, τόσο το ίδιο βράδυ, όσο και το πρωί του θανάτου της.

Στις 25 Ιουλίου η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της το πρωί, και σύμφωνα με πλάνα κλειστού κυκλώματος φαίνεται να φτάνει στο αθλητικό κέντρο όπου βρέθηκε το πτώμα της.

Το όπλο της δολοφονίας δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο βρέθηκαν μερικά κομμάτια από λαβή μαχαιριού. Η 13χρονη μαχαιρώθηκε 11 φορές, ενώ δεν βρέθηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

«Θα κάνω ό,τι μου πεις»

Η αστυνομία ανακάλυψε το ημερολόγιο της ανήλικης, όπου εξομολογούταν τα πάντα για τις σεξουαλικές επαφές της με τον φερόμενο ως δολοφόνο της.

«Χθες βράδυ ήταν εκπληκτικά… Ο κ. Nicholson μόλις μου πήρε την παρθενιά» έγραψε τον Μάιο του 2017.

Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας, βρέθηκε και ένα γράμμα που είχε γράψει προς τον 25χρονο όπου του έλεγε:

«Έλα στο δωμάτιο μου… Αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι μου πεις επειδή όταν θυμώνεις, δεν μου αρέσει».

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να παραδώσει στις Αρχές τον κωδικό του προφίλ του στο Facebook, τον οποίο είχε αλλάξει λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 13χρονης, ενώ είχε διαγράψει και τη συνομιλία τους.

Μετά τη σύλληψή του, μία άλλη γυναίκα δήλωσε στην αστυνομία ότι την είχε πάει κι εκείνη στην ηλικία των 14 σε ένα δάσος για σεξ.

Η δίκη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει έως έξι εβδομάδες, συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ