ΚΟΣΜΟΣ

Θύμα του Κέβιν Σπέισι κατέθεσε μηνύματα ως αποδεικτικά στοιχεία για τη σεξουαλική επίθεση

Θύμα του Κέβιν Σπέισι κατέθεσε μηνύματα ως αποδεικτικά στοιχεία για τη σεξουαλική επίθεση
AP Photo/Steven Senne

Γραπτά μηνύματα ως αποδεικτικά στοιχεία κατέθεσε νεαρός που κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση το 2016 σε μπαρ του Ναντάκετ της Μασαχουσέτης.

Ο νεαρός κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα παρέδωσε στο δικαστήριο τα μηνύματα που αντάλλαζε με την κοπέλα του εκείνη την ημέρα.

Στη συνομιλία τους περιλαμβάνονται και φωτογραφίες, οι οποίες βρίσκονται στα χέρια των ανακριτών και περιγράφουν με λεπτομέρειες την υποτιθέμενη κακοποίηση για την οποία κατηγορεί τον 59χρονο ηθοποιό ο νεαρός.

Το φερόμενο ως θύμα στα μηνύματα φαίνεται να λέει στην κοπέλα του: «Κρέμεται γύρω μου στο μπαρ. Πήρε τον αριθμό μου και μου ζήτησε να έρθω μαζί του».

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι ο Κέβιν Σπέισι «έχει πιάσει το πόδι του» και «το πέος του οκτώ φορές», καθώς και ότι «μου κατέβασε το φερμουάρ» και «έβγαλε το παντελόνι μου».

Σε όλη τη συνομιλία τους, ο νεαρός ζητάει βοήθεια, ενώ σε κάποιο σημείο λέει στην κοπέλα να ελέγξει το Snapchat του. Επιπλέον, σε άλλο σημείο της συζήτησης γράφει πως «πήρα αυτόγραφα και έχω και μία φοβερή ιστορία».

Οι δικηγόροι του Σπέισι υποστηρίζουν πως τα μηνύματα φαίνεται ότι αρχίζουν από τη μέση της κουβέντας και ενδεχομένως να μην λένε όλη την αλήθεια.

Υποστηρίζουν επίσης ότι το φερόμενο ως θύμα μπορεί να έχει διαγράψει άλλα μηνύματα, με αποτέλεσμα να έχει αλλοιώσει σκοπίμως την εικόνα όλη της κατάστασης.

Court documents detail text messages between Kevin Spacey's accuser and his girlfriend
By Evan Simko-Bednarski, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ