«Ακατάλληλη οικειότητα» με μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας της βασιλικής οικογένειας, φέρεται να είχε η πριγκίπισσα Χάγια μπιντ Χουσεΐν, η οποία το έσκασε από το Ντουμπάι, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού το σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ.

Η ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας δραπέτευσε από το Ντουμπάι και μαζί με την 11χρονη κόρη της Τζαλίλα και τον 7χρονο γιο της Ζαγέντ ταξίδεψαν αρχικά στη Γερμανία πριν καταλήξουν αργότερα στο Λονδίνο, όπου και βρίσκονται μέχρι σήμερα.

Πλέον το λόγο έχουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, οι οποίοι αναμένεται να λύσουν τόσο το θέμα της επιμέλειας των δύο ανήλικων παιδιών τους, όσο και το μοίρασμα της αμύθητης περιουσίας του 69χρονου σεΐχη.

Η έκτη και νεότερη σύζυγος του Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ διαμένει σε πολυτελή κατοικία κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον, που αγόρασε το 2017 από Ινδό δισεκατομμυριούχο.

Φίλοι μάλιστα της πριγκίπισσας δήλωσαν στο βρετανικό Τύπο πως «φοβάται για τη ζωή της» και αποφάσισε να εγκαταλείψει το σύζυγό της, όταν έμαθε την αλήθεια για τα βασανιστήρια και τη φυλάκιση της 33χρονης κόρης του Λατίφα, η οποία προσπάθησε δύο φορές να δραπετεύσει χωρίς επιτυχία.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, επικαλούμενοι δηλώσεις φίλων της πριγκίπισσας, φοβόταν για τη ζωή της επειδή ο σύζυγός της πίστευε πως εκείνη «είχε έρθει πολύ κοντά» με το Βρετανό σωματοφύλακά της.

Συγκεκριμένα, ο σεΐχης φέρεται να υποψιάζεται ότι η πριγκίπισσα Χάγια είχε μία «ακατάλληλη οικειότητα» με ένα παντρεμένο πρώην στέλεχος του βρετανικού στρατού, το οποίο παρείχε υπηρεσίες ασφαλείας στη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι.

Στο συγκεκριμένο μάλιστα άνδρα η σύζυγος του Αλ Μακτούμ αγόραζε συχνά δώρα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα των Times.

Ο ζάπλουτος σεΐχης φέρεται να έπιασε «στα πράσα» την όμορφη πριγκίπισσα με το σωματοφύλακα στο σπίτι τους στο Λονδίνο τον Μάιο. Ο σεΐχης βρισκόταν στο Ντουμπάι για τους γάμους των τριών μεγαλύτερων γιων του, που τελέστηκαν στις 15 Μαΐου, όμως επειδή τον έζωναν τα φίδια πως η κατά πολύ νεότερη σύζυγός του, «είχε έρθει πολύ κοντά» με το Βρετανό σωματοφύλακα, ταξίδεψε απροειδοποίητα στο Λονδίνο, βρίσκοντας τελικά την πριγκίπισσα Χάγια με το σωματοφύλακα στο σπίτι τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι υποψιαζόταν πως η εν διαστάσει σύζυγός του, πριγκίπισσα Χάγια, είχε "ανάρμοστη επαφή" με το Βρετανό σωματοφύλακα, όταν τους βρήκε μαζί σε επίσκεψη - έκπληξη, στο σπίτι τους στο Λονδίνο», υποστήριξε η πηγή. Τότε, σύμφωνα πάντα με την ανώνυμη πηγή, ο σεΐχης θεώρησε πως οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν. «Ήταν πολύ κοντά (η Χάγια και ο σωματοφύλακας) για τα δικά του δεδομένα», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Ο σεΐχης ζήτησε τότε από τη σύζυγό του να επιστρέψει αμέσως μαζί του στο Ντουμπάι, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Οι υποψίες του σεΐχη για υποτιθέμενη σχέση της συζύγου του με το σωματοφύλακά της τον ενέπνευσαν μάλιστα να γράψει και σχετικό ποίημα, που ανάρτησε στο Instagram. «Εσύ προδότη, εσύ που πρόδωσες την πιο πολύτιμη εμπιστοσύνη και το παιχνίδι σου έχει αποκαλυφθεί», αναφέρει ο σεΐχης στο ποίημά του για την «απιστία» της συζύγου του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

هو لغز موضح وخفي بـادَرَتـني وفــي يـديها الـكتابُ عَــنْ سُــؤالٍ لا يـعـتريهِ جَـوابُ بَــضَّـةٌ كَـفُّـهـا كـمـلـمَسِ طـفـلٍ ومـنَ العيدِ بانَ فيها الخِضابُ وتُـغَـنِّـي الــعـود شَـــدوٌ ولَـحـنٌ وتُــهَـنِّـي ولـلـعـطورِ إنـسـكـابُ لا يــزالُ الـورىَ بـخيرٍ إذا هُـمْ جَـعَلوا الـخيرَ منهجاً فيهِ ذابوا يـزرَعُ الوَردَ راغبُ الجَنْيِ ورداً كـلُّ شَـيْءٍ لَـهُ يـكونُ إحـتسابُ ونــتـاجُ الأشــيـاءِ يـنـتُجُ مـنـها مـنـطِقٌ لـيسَ فـي مَـداهُ عِـتابُ ومـــنَ الـــذَّاتِ والـمَـلَذَّاتِ رَجْــعٌ فـيهما يَـعذِلُ الـمُصابَ المُصابُ وتَــرَىَ الـنـاسَ كـالمعادنِ أمْـراً ذَهَـــبٌ مـــنْ نـفـوسـهِمْ وتُــرابُ وعَـجـيـبٌ أخـــوُ غـريـبٍ ولـكـنْ لايُـحاكي مشيَ القَطاةِ الغُرابُ جُــعِـلَ الـعَـقـلُ حُــجَّـةً ودلــيـلاً وإلــىَ الـعَقلِ لـلعقولِ إنـتسابُ وحـجـابانِ عَــنْ كـثـيفٍ لـطيفٍ طــابَ مـنْ طـيبِهِ الـمِلا والـمَلابُ وإنـكشافُ الأمـورِ عـنْ عبقَريٍّ فـي سـرابٍ يقفو خُطاهُ سَرابُ فــي تـلابـيبه مـن الـعلم حـشو ومــن الـفـهم والـضـياء إهــاب وسـؤالـي عــن مـستظل بـغيب ذي شـمـول لــه الـمدى يـنساب ومــن الـخـيل إن فـهمت فـخبر ولــه فــي حـوادث الـدهر نـاب فـاتـحـا لـلـحياة والـخـير بـابـا وعـلـى الـمـوت مـنـه يـفتح بـاب وعـــمــود لـــــه وثـــــم عـــمــاد وإعــتـمـاد وصــحـبـة أغـــراب ولــــه أخـــوة بـأسـمـاء شــتـى مـــن تـراهـم يـاأيـها الأحـبـاب هــــو لــغــز مــوضــح وخــفـي حــاضـر غـائـب وفـيـه إرتـيـاب هل عرفتم قصدي إذا خبروني ومـــن الــلـب كــانـت الألــبـاب

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohammed bin Rashid Al Maktoum (@hhshkmohd) στις

 

Διαβάστε επίσης