ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με την εξαφάνιση Βρετανού καθηγητή στην Τουρκία - Τα ίχνη του χάθηκαν από τις 2 Ιουλίου

Μυστήριο με την εξαφάνιση Βρετανού καθηγητή στην Τουρκία - Τα ίχνη του χάθηκαν από τις 2 Ιουλίου
Social Media

Μυστήριο επικρατεί με την εξαφάνιση ενός Βρετανού καθηγητή από την Τουρκία, όπου βρισκόταν για διακοπές, με την οικογένειά του να ανησυχεί για το χειρότερο. 

Ο 56χρονος Ντέιβιντ Καν έχει να δώσει ίχνη ζωής από τις 2 Ιουλίου όταν πήγε για πρωινό στο ξενοδοχείο που διέμενε στο τουριστικό χωριό Hisaronu της Τουρκίας. Ο ίδιος είχε ενημερώσει πως θα βγει μια βόλτα και τα υπάρχοντά του όπως και το διαβατήριο έμειναν πίσω ανέγγιχτα, ενώ δεν παρουσιάστηκε ούτε στο αεροδρόμιο την επόμενη μέρα για την πτήση της επιστροφής του.

Ο 56χρονος από το Χαμσάιρ της Βρετανίας βρισκόταν στην Τουρκία για διακοπές μόνος του.

Ο ανιψιός του Γκάβιν Τόμας και η οικογένεια του καθηγητή ταξίδεψαν στη χώρα και επικοινώνησαν με τις Αρχές για την υπόθεση εξαφάνισης του άνδρα.

Όπως δήλωσε ο ανιψιός του, έψαξαν και οι ίδιοι την περιοχή χωρίς να βρουν κάποιο ίχνος του ωστόσο ανησυχούν πολύ γιατί έχουν περάσει αρκετές μέρες χωρίς να έχουν κάποιο νέο του.

Περισσότεροι από 60 άνθρωποι έχουν συμβάλει μέχρι σήμερα στις έρευνες, τόσο γύρω από το ξενοδοχείο, όσο και στην ευρύτερη δασική περιοχή, ενώ το οικογενειακό περιβάλλον του Βρετανού καθηγητή έχει ζητήσει από τις τουρκικές Αρχές να επιχειρήσουν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Όλα τα σενάρια είναι ανοχτά για την ώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ