ΚΟΣΜΟΣ

Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας στην Ινδία: Βίασαν, στραγγάλισαν και αποκεφάλισαν 3χρονη

Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας στην Ινδία: Βίασαν, στραγγάλισαν και αποκεφάλισαν 3χρονη
Screengrab

Ένα νέο φρικιαστικό περιστατικό βίας κατά γυναικών και παιδιών συγκλονίζει την Ινδία, με διεθνή ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι μια τρίχρονη βιάστηκε, στραγγαλίστηκε και αποκεφαλίστηκε…

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες, ανάμεσά τους ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού.

Ένας από τους δράστες φαίνεται πως απήγαγε τη μικρή, ενώ κοιμόταν δίπλα στη μητέρα της σε αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού στην περιοχή Τζαμσχεντπούρ την περασμένη εβδομάδα.

Το πτώμα της τρίχρονης εντοπίστηκε κάτω από θάμνο, τυλιγμένο σε πλαστική σακούλα σε τοποθεσία πολύ κοντά σε αστυνομικό τμήμα και σε απόσταση μόλις τεσσάρων χιλιομέτρων από τον σιδηροδρομικό σταθμό, το βράδυ της Τρίτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που η μητέρα και ο σύντροφος του θύματος, κοιμόντουσαν. Μετά την εξαφάνισή της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Telegraph India, η μητέρα της μικρής προχώρησε σε καταγγελία, αναφέροντας στις Αρχές πως δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και ο σύντροφός της.

«Η μητέρα ήρθε και ανέφερε την εξαφάνιση της κόρης της. Κατηγόρησε τον σύντροφό της, Monu Mondal, πως έκλεψε το παιδί της μαζί με φίλους του. Σύμφωνα με την ίδια, την είχε κοροϊδέψει δίνοντάς της ψεύτικο όνομα, ενώ της είχε υποσχεθεί και γάμο» δήλωσε αστυνομικός.

Ο ρόλος του άνδρα στην υπόθεση διερευνάται.

Οι αρχές είδαν το υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του σταθμού, αναγνώρισε τον βασικό κατηγορούμενο, Rinku Sahu, και προχώρησε άμεσα στη σύλληψή του. Ωστόσο, ο Monu φαίνεται να κοιμάται δίπλα στη μητέρα.

Ο Sahu, ομολόγησε ότι αποκεφάλισε τη μικρή, ενώ προηγουμένως την είχε βιάσει και στραγγαλίσει. Επιπλέον, έδωσε στις Αρχές το όνομα του συνεργού του, Kailash Kumar, ο οποίος αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Ως τώρα, η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει το κεφάλι του παιδιού.

Σχεδόν 40.000 υποθέσεις βιασμού καταγγέλλονται κάθε χρόνο στην Ινδία, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία. Ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι υψηλότερος με τα θύματα να διστάζουν να καταγγείλουν εξαιτίας του κοινωνικού στίγματος και της έλλειψης εμπιστοσύνης προς τις Αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ