Νορβηγία: Ο δράστης της επίθεσης στο τζαμί φέρεται να σκότωσε την 17χρονη αδερφή του
Η νορβηγική αστυνομία ανακοίνωσε πως το πτώμα, που βρέθηκε στην κατοικία του δράστη μιας επίθεσης με πυροβόλο όπλο χθες, Σάββατο, σε τζαμί στα περίχωρα του Όσλο, ήταν αυτό της 17χρονης ετεροθαλούς αδελφής του.
Ο άνδρας, ο οποίος είχε «ακροδεξιές απόψεις» και κατηγορείται για «απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης», είναι επίσης ύποπτος για φόνο, μετά την ανακάλυψη ενός πτώματος στο σπίτι του μερικές ώρες μετά την επίθεση.
Η αστυνομία, η οποία ανέφερε αρχικά πως το πτώμα ήταν μιας στενής συγγενή του, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για την ετεροθαλή αδελφή του, κόρη της μητριάς του.
Σημειώνεται πως η επίθεση εναντίον του ισλαμικού κέντρου Αλ Νουρ στο Μπέρουμ, προάστιο του Όσλο, είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρό τραυματισμό ενός ανθρώπου.
SPONSORED
Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την Αγροτική Εστία - Ποια η προθεσμία
01:00
Πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή
00:30
«Ζητήσαμε να αφεθούν ελεύθεροι οι συμπατριώτες που βρίσκονταν στο Flotilla», λέει ο Ιταλός ΥΠΕΞ
23:59
Η Μέρκελ καλεί την Ευρώπη να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία
23:49