Ινδονησία: Χιλιάδες κάτοικοι ανέλαβαν δράση για τη θαλάσσια ρύπανση
Δεκάδες χιλιάδες Ινδονήσιοι συμμετείχαν, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σε μια τεράστια επιχείρηση καθαρισμού των ακτών, θέλοντας να βοηθήσουν στο να επιλυθεί το γιγαντιαίο πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης στη χώρα, έγινε σήμερα γνωστό από τους διοργανωτές της όλης πρωτοβουλίας.
Η επιχείρηση καθαρισμού των ακτών πραγματοποιήθηκε στα 17.000 νησιά που απαριθμεί το αρχιπέλαγος, ανήμερα της 74ης επετείου ανεξαρτησίας της χώρας.
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην επιχείρηση και μάζεψαν εκατοντάδες τόνους απορριμμάτων, σύμφωνα με την οργάνωση Pandu Laut Nasional.
Η Ινδονησία, δεύτερη παραγωγός παγκοσμίως θαλάσσιων απορριμμάτων μετά τη Κίνα, έχει δεσμευτεί να μειώσει τα πλαστικά σκουπίδια στη θάλασσα κατά 70% έως το 2025.
Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονη που έπεσε από μπαλκόνι στην Πάτρα
18:23
Απολογήθηκαν οι αστυνομικοί για τον βαρύ τραυματισμό του 20χρονου στο Άργος - Τι ισχυρίστηκαν
18:15
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 7 ετών σε γιατρό για τον θάνατο 14χρονης μετά από χειρουργείο
18:09
Συναγερμός για φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας - Ήχησε το 112 για εκκένωση
18:04