ΚΟΣΜΟΣ

Ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος του κόσμου; Ληστής τον σημάδευε με όπλο κι αυτός… έπινε τη μπύρα του

Ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος του κόσμου; Ληστής τον σημάδευε με όπλο κι αυτός… έπινε τη μπύρα του
Screengrab

Ενδεχομένως να βρέθηκε ο «πιο ψύχραιμος άνθρωπος στον κόσμο», αφού αντιμετώπισε έναν ένοπλο ληστή σε μπαρ του Σεντ Λούις στις ΗΠΑ, με μεγάλη… αδιαφορία!

Ο Tony Tovar βρισκόταν στο μπαρ της γειτονιάς του, όταν εισέβαλε ο ένοπλος ληστής, που απαίτησε από όλους τους πελάτες, καθώς και από το προσωπικό, να πέσουν στο έδαφος και να παραδώσουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Ωστόσο, ο Tovar δεν ανησύχησε.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Inside Edition και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο άνδρας να συνεχίζει να κάθεται άνετα στο μπαρ, απολαμβάνοντας τη μπύρα του και χαζεύοντας στο κινητό του.

Εκνευρισμένος ο ληστής τον σημάδεψε με το όπλο στα πλευρά και προσπάθησε να του πάρει το τηλέφωνο. Τότε, ο Tony Tovar απλά το ακούμπησε ανάποδα στον πάγκο, ενώ λίγο μετά… άναψε τσιγάρο.

«Δεν ανησύχησα και πολύ» δήλωσε αργότερα ο Tovar στον τοπικό σταθμό KSDK-TV.

«Απλά είχα ένα πραγματικά καλό προαίσθημα πως δεν σκόπευε να βλάψει κανέναν. Απλά ήθελε λεφτά για ναρκωτικά» ανέφερε, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν θα πρότεινε σε άλλους να κάνουν το ίδιο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της αμερικανικής Huffington Post.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ