Αυστραλία: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από τσιμπήματα... κόκορα
Το ζώο φαίνεται πως άρχισε να την τσιμπάει ασταμάτητα, ενώ εκείνη μάζευε τα αυγά από το κοτέτσι.
Μάλιστα, την περίεργη αυτή υπόθεση μελέτησε ο καθηγητής Roger Byard του Πανεπιστημίου της Αδελαΐδας, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του ABC.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόκορας χτύπησε με το ράμφος του το αριστερό πόδι του θύματος, προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία. Λίγο μετά, η ηλικιωμένη υπέκυψε στα τραύματά της.
«Αυτή η υπόθεση μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο ευαίσθητοι είναι οι ηλικιωμένοι. Μάλιστα, δεν είναι τόσο καλοί στο να αμυνθούν σε μία πιθανή επίθεση ζώου» αναφέρει ο Byard.
Όπως επεσήμανε ο καθηγητής ενώ οι κάτοικοι της Αυστραλίας γνωρίζουν αρκετά πράγματα για τους κινδύνους από άγρια ζώα (φίδια, κροκόδειλους, καρχαρίες κ.α.), δεν γνωρίζουν πώς να προφυλαχτούν από ζώα που φαινομενικά μπορεί να φαίνονται άκακα.
ΑΑΔΕ - IRIS: Τι ισχύει για χαρτζιλίκια, μεταφορές μεταξύ φίλων και γονικές παροχές
04:00
Προσωπικός Βοηθός: Ψηφιακή αίτηση και εξατομικευμένη αξιολόγηση - Ποια τα ποσά
03:00
Προσλήψεις αναπληρωτών: Έως τις 24/8 η υποβολή δήλωσης προτίμησης περιοχών
02:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής
01:00