Αγγλία: 44χρονη πέθανε από επίθεση που δέχτηκε από τα δύο σκυλιά της
Μια 44χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αγγλία έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από τους δύο σκύλους της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Cheshire.
Στο σπίτι της άτυχης γυναίκας έσπευσαν άμεσα τραυματιοφορείς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή καθώς τα τραύματά της ήταν σοβαρά.
Οι γείτονες της Elayne Stanley δήλωσαν στο Liverpool Echo πως άκουσαν κραυγές και η κόρη της γυναίκας φώναζε το όνομα ενός εκ των σκυλιών.
Οι γείτονες παρενέβησαν και άρχισαν να πετούν τούβλα κατά των δύο ζώων.
Ένας από τους γείτονες την περιέγραψε ως μοναχική γυναίκα που, ωστόσο, ήταν ένας «υπέροχος άνθρωπος και φιλική».
Ένα από τα σκυλιά, ένα αγγλικό μαστίφ εξουδετερώθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αρχές προσπάθησαν να πιάσουν και τα δύο σκυλιά ωστόσο δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν το ένα με αποτέλεσμα να το πυροβολήσουν.
Η Stanley είχε τρία παιδιά και τα δύο ζώα φαίνεται πως ανήκαν στην οικογένεια.
Η ίδια ανήρτησε πολλές φωτογραφίες των τετράποδων στον λογαριασμό της στο Facebook και όπως φαίνεται τα ζώα έμεναν και μέσα στο σπίτι.
Απολογείται σήμερα ο Γιώργος Τσαγκαράκης για το Ευαγγέλιο και τους πλαστούς πίνακες - Αρνείται τις κατηγορίες (vids)
08:54
Πικροδάφνη: Ένα από τα κύρια φυτά της ελληνικής χλωρίδας - Η εκπαίδευση, εναλλακτική της εκρίζωσης
08:50
Wall Street Journal: Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ σκέφτονται να εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
08:45
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έχει πλέον τον αρχειακό του τόπο – Στον «αέρα» το kolokotronis-archive.org
08:40